logo incluvisie

Inclusieve stages op allerlei vakgebieden bij Driessen Groep

Inclusieve stages op allerlei vakgebieden bij de Driessen Groep

 

Driessen Groep2.725 volgers6 d • 6 dagen geleden

Stages op allerlei vakgebieden

Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen!
Voor komend schooljaar bieden we inclusieve stages aan. Dit zijn stageplekken voor degene die nét dat beetje extra aandacht nodig hebben om tot een leerzame, succesvolle en leuke stage te komen. Want alle studenten, ook die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, verdienen een eerlijke kans op een stageplek. Met een passende plek en goede begeleiding hopen wij op deze manier de afstand tot de arbeidsmarkt een stukje kleiner te maken.

Waarom kiezen voor een (inclusieve) stage bij Driessen Groep?
Binnen onze familie van bedrijven, gespecialiseerd in het domein van mens en werk, is er altijd wel een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen en opleiding. Vanuit onze adviseur inclusie en diversiteit, Joey Santegoeds, is er ruimte voor extra persoonlijke begeleiding, aangepast op jouw behoefte en wensen. Joey weet zelf hoe het is om te werken/leren met een beperking, je bent dus in goede handen. ? In het kennismakingsgesprek bespreken we je interesses, sterke punten en drijfveren zodat we intern op zoek kunnen naar een passende match.

Voel jij je aangesproken en ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Joey (0492-50 66 66 of joey.santegoeds@driessengroep.nl) voor meer informatie!

Meer lezen over de stages en de Driessengroep