logo incluvisie

Agenda

Evenementen die door Incluvisie worden georganiseerd, waar Incluvisie bij betrokken is of die Incluvisie relevant vindt.

 

8 maart 2023 van 10.00-11.30 – 11.00: Workshop “Vertellen of Verzwijgen” 

Het blijft een lastige vraag. Vertel ik in een sollicitatieprocedure wel of niet dat ik een beperking heb. Deze workshop helpt jou om de keuze te maken die bij jou pas
 

15 maart 2023 van 10.00 – 11.30: Workshop “Je zelf presenteren kun je leren”

Tijdens deze workshop kun je samen met anderen oefenen in het positief presenteren van je beperking aan een werkgever. 

12 april 2023 van 10.00 – 12.00: Rouw en verlies van perspectief op werk.

Maak jij je zorgen over de gevolgen van je ziekte of beperking voor het vinden en/of behouden van werk en inkomen? Ontdek welke verplichtingen jouw werkgever heeft om je aan het werk te houden en van welke regelingen jij gebruik kan maken als werken echt niet meer gaat.  De workshop wordt gegeven in samenerking met Incluvisie, JobOn en Beschikb@@r  Lees meer en meldt je aan. 

22 april 2023 van 11.00 – 14.00: Start bijeenkomst van: Ander)werk vinden en/of behouden, coaching project (onderdeel van Je loopbaan, (weer) op de rails).

In dit project worden (ander)werkzoekenden en mensen die hun werk willen behouden van april t/m november door een ervaringsdeskundige coach begeleid in hun zoektocht. Je kunt je nog aanmelden !!

 26 april 2023 van 2023 van 10.00 – 12.00: Online workshop “Vertellen of verzwijgen”.  

Als je een beperking hebt en je gaat solliciteren  naar een stage of een (andere) baan sta je voor de keuze om je beperking wel of niet te vermelden. Deze workshop stelt jou in staat om de keuze te maken die bij jou en jouw situatie past. Net als in een schaakspel bepaal jij zelf jouw strategie. Meer weten en aanmelden.

10 mei van 10.00 – 12.00: Online workshop “Je zelf presenteren kun je leren”.

Tijdens deze workshop herhalen we nog even in vogelvlucht hoe je besluit wel of niet over jouw beperking te vertellen tijdens de sollicitatieprocedure. Daarna gaan we dieper in op de beste manieren om over je beperking te communiceren.  Lees meer en meld je aan.

17 mei van 10.00 – 12.00: Online workshop “ Onbeperkt op zoek jaar je droombaan”. 

Misschien heb je voor je gevoel al zo vaak je neus gestoten in de zoektocht naar werk dat je bijna niet meer op zoek durft te gaan naar een baan die echt bij je past. In deze workshop onderzoeken de deelnemers  met elkaar hoe ze toch op zoek kunnen gaan naar een baan die echt bij je past en waar je blij van wordt. Meer lezen en aanmelden.

8 juni 2023 van 15.00 – 17.00:  Online Netwerkgesprek tussen werkgevers en (ander)werkzoekenden (netwerk Incluvisie-werkgevers)

Incluvisie organiseert een gesprek tussen werkgevers en werknemers met een beperking over wederzijdse vooroordelen. Zo leren beiden elkaar beter begrijpen en het levert, zo is de ervaring toch ook vaak matches op. Lees meer en meld je aan.