logo incluvisie

Agenda

Evenementen die door Incluvisie worden georganiseerd, waar Incluvisie bij betrokken is of die Incluvisie relevant vindt.

7 november 2022 van 15.00-16.30: Workshop “Met een beperking succesvol netwerken op de werkbezoekdag”

Dit jaar nodigt JobOn nadrukkelijk ook werkzoekenden met een beperking uit om te netwerken met werkgevers op de Nationale werkbezoekdag. Tijdens een workshop krijg je handvatten hoe je dan als het ter sprake komt het beste over je beperking kunt communiceren. 
 

11 november 2022 van 9.30 – 11.00: Workshop “Vertellen of Verzwijgen” 

Het blijft een lastige vraag. Vertel ik in een sollicitatieprocedure wel of niet dat ik een beperking heb. Deze workshop helpt jou om de keuze te maken die bij jou past. 
 

16 november 2022: Nationale werkbezoekdag van JobOn i.s.m. Incluvisie 

Ben je op zoek naar (ander) werk?  Wil je daarom je netwerk vergroten? Doe dan mee aan de werkbezoekdag van JobOn.  Dit jaar werkt JobOn samen met Incluvisie om ook mensen met een beperking te faciliteren om mee te doen. Blijf onze berichten volgen.

19 november 2022 van 14.00 – 17.00: Bijeenkomst: Een beperking en (ander)werkzoekend. Je kansen benutten in een krappe arbeidsmarkt.

Tijdens deze bijeenkomst gaan werkzoekenden, werkenden, professionals en werkgevers in gesprek over de kansen die een krappe arbeidsmarkt kan bieden aan (ander)werkzoekenden met een beperking. 

9 december 2022 van 9.30 – 11.00: Workshop: “Je zelf presenteren kun je leren”

Tijdens deze workshop kun je samen met anderen oefenen in het positief presenteren van je beperking aan een werkgever.