Helpdesk

Incluvisie Helpdesk Werk en Studie: voor alle vragen rondom werken en studeren met een fysieke en/of zintuiglijke beperking

Stichting Incluvisie denkt (kosteloos) mee met werkenden, werkzoekenden, werkgevers en professionals die vragen hebben m.b.t. werken met een fysieke of zintuiglijke beperking.

Het Team van de helpdesk beantwoordt vragen en geeft desgewenst advies. Ook bemiddelen wij als dienstverlening door een instantie als UWV of gemeente niet naar wens verloopt.

De helpdesk wordt bemenst door professionals met kennis van zaken die daarnaast uit ervaring weten wat werken met een fysieke beperking inhoudt. Zij delen graag hun kennis met u op het gebied van o.a.

  • Werkplekaanpassingen en andere voorzieningen die werken mogelijk maken
  • Wet- en regelgeving m.b.t. het vinden en behouden van werk
  • Vragen rondom UWV of gemeente
  • Werk vinden en werkbehouden, hoe pak je dat aan
  • Alle andere werk gerelateerde vragen

Wat uw vraag ook is. Aarzel niet om hem te stellen. Wij vinden altijd samen een oplossing.

De helpdesk is operationeel vanaf 3 november 2021

De helpdesk is direct bereikbaar op woensdagen tussen 10.00 – 17.00.

Tussen 10.00 – 12.30 en tussen 15.00 – 17.00 zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 0345-520136. Tussen 13.00 – 15.00 kunt u online binnenlopen bij het inloopspreekuur via zoom https://zoom.us/j/98131965153?pwd=dWp6RjNJeVJFdStvc1ZKT1VURW5sQT09

Op andere dagen kunt u een mail sturen naar helpdeskwerkenstudie@incluvisie.nl  Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen binnen diezelfde week.

Maak kennis met het team van de helpdesk

Sandy de helpdeskmedewerker