logo incluvisie

Incluvisie Helpdesk Werk en Studie: voor alle vragen rondom werken en studeren met een fysieke en/of zintuiglijke beperking

Sandy de helpdeskmedewerker

 

 

Stichting Incluvisie denkt (kosteloos) mee met werkenden, werkzoekenden, werkgevers en professionals die vragen hebben m.b.t. werken met een fysieke of zintuiglijke beperking.

Het Team van de helpdesk beantwoordt vragen en geeft desgewenst advies. Ook bemiddelen wij als dienstverlening door een instantie als UWV of gemeente niet naar wens verloopt.

De helpdesk wordt bemensd door professionals met kennis van zaken die daarnaast uit ervaring weten wat werken met een fysieke beperking inhoudt. Zij delen graag hun kennis met u op het gebied van o.a.

 

  • Werkplekaanpassingen en andere voorzieningen die werken mogelijk maken
  • Wet- en regelgeving m.b.t. het vinden en behouden van werk
  • Vragen rondom UWV of gemeente
  • Werk vinden en werk behouden, hoe pak je dat aan?
  • Alle andere werkgerelateerde vragen

 

Wat uw vraag ook is. Aarzel niet om hem te stellen. Wij vinden altijd samen een oplossing.

U kunt een mail sturen naar helpdeskwerkenstudie@incluvisie.nl  Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen binnen diezelfde week.

 

U kunt ook meedoen aan de online vragenuurtjes van de helpdesk.  Een team van deskundigen beantwoordt dan uw vragen. De data van de online bijeenkomsten vindt u in de Agenda van Incluvisie.

 

Maak kennis met het team van de helpdesk

 

 

Disclaimer