logo incluvisie

 

Gewoon Astrid

 

      Vrouw halverwege de 30 met lang donkerblond haar en een bril

 

“Ik ben niet mijn beperking.”

 

Even voorstellen:

Ik ben Astrid van Middelaar en woon samen met man en twee kinderen van 8 en 2 in Eefde. Voorheen werkte ik als business controller, totdat ik een schildklieraandoening kreeg die mijn energie sterk verminderde en ernstig dubbelzien veroorzaakte. Dit maakte mijn werk met cijfers en achter een beeldscherm onmogelijk. Ik viel uit en kwam in een 2e spoor reintegratietraject van Bartiméus terecht. Mijn coach hielp me om te ontdekken wat ik echt graag wilde doen: teams begeleiden naar meer vertrouwen en betere prestaties. Teams bepalen namelijk, zo weet ik ook uit ervaring, voor 80% je werkgeluk en prestaties. Maar waar moest ik beginnen?

Mijn coach wees me op Onbeperkt Ondernemen. Binnen dit programma leer ik niet alleen hoe ik een business- en marketingplan moet maken, maar ook hoe ik mijn beperking kan gebruiken in mijn onderneming. Ik heb mijn beperking nog niet zo lang en zoek nog hoe ik dat naar buiten toe communiceer. Ik wil dat klanten mij zien zoals ik ben, niet slechts mijn beperking. Ik ben gewoon Astrid.

 

Elkaar helpen.

Het fijne aan Onbeperkt Ondernemen is dat ik met andere ondernemers kan praten over mijn beperking en er veel onderling begrip en medeleven is. Een beperking hoeft niet per se een probleem te zijn, zo is de heersende sfeer. Dit helpt mij enorm. Dit interview voelt voor mij als een coming out. Het is spannend, zeker als je wil ondernemen. Maar ik doe het graag omdat ik me gecommitteerd voel aan dit project en het mij helpt om op een mooie manier te laten zien wie ik ben. Gewoon Astrid.

 

 

 

Onbeperkt Ondernemen wordt uitgevoerd en/of mogelijk gemaakt door:

 

logo Bartimeusfonds       logo incluvisie