logo incluvisie

Maak kennis met Jochem Verdonk. Startende ondernemer bij project Onbeperkt Ondernemen 

Mens met bruin kort haar en een bril.

Jochem Verdonk 

 

Wat doe je?

Ik geef trainingen en advies aan maatschappelijke organisaties en bedrijven over mensen in het LHBTI+ spectrum en/of mensen met een beperking. Deze mensen voelen zich vaak onvoldoende aangesproken door maatschappelijke organisaties en bedrijven. Ik help bijvoorbeeld met vragen als: hoe communiceer je inclusief zonder iemand uit te sluiten? En hoe zorg je er als gemeente voor dat je in je plannen altijd rekening houdt met álle mensen?
 

Mijn doel… 

is om maatschappelijke organisaties en bedrijven veel meer inclusief te laten denken en handelen. Zodat ieder mens zich vanzelfsprekend aangesproken voelt, zich herkent in beleid en gebruik kan maken van producten en diensten. 

Voor mijzelf hoop ik dit jaar te leren hoe ik kan ondernemen binnen mijn fysieke mogelijkheden. Hoe verdeel ik mijn energie zodanig dat ik mijn bedrijf op een goede manier kan runnen?
 

Mijn grootste uitdaging… 

is hoe ik mezelf goed kan verkopen. Ik ben sterk in de inhoud, maar vind het best lastig om te netwerken en mijzelf aan te prijzen. Dat is mijn aard, maar is ook een gevolg van mijn beperkingen. Maar dit wil ik als ondernemer straks natuurlijk wel kunnen! 

 

Project Onbeperkt Ondernemen wordt mogelijk gemaakt en/of uitgevoerd door: 

Logo Stichting het gehandicapte Kind logo Bartimeusfonds1 logo incluvisie