logo incluvisie

 

Uitnodiging: Halfway Event: ‘Onbeperkt Ondernemen’ met een beperking. 

14 maart 2023 van 13.00-17.00 in Hotel Oud London Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist. 

Ondernemen als alternatief voor een baan in loondienst 

Als je een beperking hebt is het vinden en behouden van een baan vaak lastig. Ondernemen kan dan een goed alternatief zijn. Je kunt je werk en je werktijden aan jouw mogelijkheden aanpassen en zo een eigen inkomen verwerven. Daar heeft de maatschappij als geheel iets aan. 

Project Onbeperkt Ondernemen www.onbeperkt-ondernemen.nl ondersteunt 12 startende ondernemers met een beperking in het opzetten van hun eigen onderneming. Zij krijgen hulp van een coach die zelf een beperking heeft én zelf al succesvol ondernemer is. Het project is gestart op 6 september 2022 en loopt tot 30 mei 2023. 

Tijd om op 14 maart de successen te vieren en alvast vooruit te kijken! Hoe helpen we na afloop van dit project nog meer startende ondernemers met een beperking op weg naar financiële onafhankelijkheid? Want dat je met een beperking succesvol kunt ondernemen heeft dit project al bewezen. Kijk maar naar alle ondernemers van Onbeperkt Ondernemen of naar Alex, de circusdirecteur met een loopbeperking.  

Wij willen graag nog meer mensen naar een succesvol ondernemerschap ondersteunen.  

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de startende ondernemers en met ons mee te denken over de toekomst van Onbeperkt Ondernemen.

Programma:  
13.00 – 13.30 Inloop 
13.30 – 14.00 Roos Hoelen en Qredits vertellen over het ontstaan en het doel van Onbeperkt Ondernemen 
14.10 – 15.40 

Workshop door Alex Sijm 

Hij werd geboren met een loopbeperking en dyslexie en hij had een droom: Circusdirecteur worden. Tijdens zijn workshop vertelt hij hoe hem dat gelukt is en laat hij alle deelnemers ervaren hoe zij hun droom kunnen bereiken. Lees meer over Alex Sijm 

15.50 – 16.30 Discussie in groepjes: Hoe verbeteren we ‘Onbeperkt Ondernemen’ en hoe zetten we het voort? 
16.30 – 17.00 Gelegenheid tot netwerken 

Aanmelden kan per mail via onbeperktondernemen@bartimeusfonds.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met Sabrina Staphorsius, Projectondersteuner, telefoonnummer 06-82088977.