logo incluvisie

Disclaimer Stichting Incluvisie

Stichting Incluvisie neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op deze website en de via de helpdesk studie en werk verstrekte informatie, echter Stichting Incluvisie kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. De informatie verstrekt op en via deze website en/of de helpdesk studie en werk is dan ook uitsluitend bedoeld als algemene informatie en hier kunnen verder geen rechten aan worden ontleend. De inhoud van deze website en/of informatie verkregen via de helpdesk studie en werk kan worden gebruikt door de bezoeker of degene die informatie vraagt om een beter beeld te krijgen van te nemen persoonlijke stappen,  maar kan niet worden opgevat als concreet (juridisch) advies. Het gebruik van deze website en/of de helpdesk studie en werk is voor eigen risico en rekening.

Links naar derden
Op onze website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Stichting Incluvisie is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze externe pagina’s waarnaar wij verwijzen en is niet verantwoordelijk voor gevolgen van gebruik van deze informatie.

Reacties van bezoekers
Stichting Incluvisie probeert misbruik te voorkomen, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie die door bezoekers op onze website is geplaatst.

Advertenties
De informatie in advertenties op onze website zijn de verantwoordelijkheid van de betreffende adverteerder. Stichting Incluvisie kan geen garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Copyright
Stichting Incluvisie, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). In het bijzonder is het niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting Incluvisie, inhoud van deze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen.

Linken naar Stichting Incluvisie
Linken en verwijzen naar de pagina’s van Stichting Incluvisie op internet mag altijd. De redactie stelt het op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.