logo incluvisie

Kennismaking Juul Heko Adang

Logo Stichting het gehandicapte Kind logo Bartimeusfonds1 logo incluvisie

Maak kennis met Juul Heko Adang, Startende Ondernemer bij Project Onbeperkt Ondernemen. 

Mens met bril en donker haar. Ongeveer 40 jaar

 

Ondernemingen:

Butterfly Upcycling en Dancing Queer

Wat doe je?

Mijn onderneming is een circulair vaardigheidscentrum. ‘Circulair’ omdat afgekeurde bedrijfsrestanten een tweede leven krijgen en daarna worden verkocht. ‘Vaardigheidscentrum’ omdat het restylen, repareren en upcyclen van producten wordt gedaan door mensen met een begeleidingsbehoefte. Zij leren hiervoor de vaardigheden van vakkundige leermeesters. Hiermee vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt.

Maar  “Onbeperkt Ondernemer” of niet, soms kom je er gaandeweg achter dat een andere passie die je hebt, een inspiratie kan zijn voor anderen. En dat daar ook een onderneming uit voort kan vloeien. Alleen durfde je dat nog niet. Maar gelukkig krijg ik daar steun in en begeleiding van, van mijn businesscoach Joost Rigter die mij helpt om Motivation Speaker te worden. Ik ga mij binnen mijn nieuwe onderneming ontwikkelen als motivatie spreker, waarbij ik mensen wil inspireren met mijn Dance Trauma Healing ervaring tijdens en na mijn medische transitie. Ik kan daarbij gevraagd worden als gastspreker en advies geven aan verschillende landelijke zorginstellingen zoals Genderpoli’s. 

Mijn doel…

is om meer mensen mee te nemen in de transitie naar een circulaire economie en een toegankelijker arbeidsmarkt en me daarnaast ontwikkelen als motivatie spreker.  Zelf wil ik leren hoe ik me als ondernemer met een beperking presenteer en wanneer ik mijn hart moeten laten spreken of wanneer ik juist zakelijk moet zijn.

Mijn grootste uitdaging…

is om een team te vormen van professionals en vrijwilligers die zorgen voor de kwalitatieve begeleiding van de deelnemers en die ondersteunende werkzaamheden willen verrichten.