logo incluvisie

Eind Event Onbeperkt Ondernemen.

30 mei van 13.30 – 17.00 in Slot Zeist.

Onze ambassadeur Tjarda Struik nodigt je uit.

Uitnodiging

Event Onbeperkt Ondernemen

Vier met ons het succes, en denk mee over het vervolg

In september 2022 startten 12 enthousiaste, bevlogen mensen met een uniek idee én een levensbepalende beperking met een intensief traject om een eigen onderneming te beginnen.

In april 2023 zijn 9 van de 12 deelnemers daadwerkelijk hun eigen onderneming gestart.

Laat je inspireren door dit baanbrekende project

Eind mei sluiten we dit succesvolle project af met een spetterende presentatie over de reis die deze startende ondernemers hebben afgelegd het afgelopen jaar.

De ervaringen die we in dit project hebben opgedaan zijn van belang voor iedereen die gebruik wil maken van het arbeidspotentieel van mensen met een beperking.

Uitnodiging

Om de successen te vieren én om mee te denken over het vervolg, nodigt onze ambassadeur Tjarda Struik je uit voor een feestelijke en inspirerende bijeenkomst op 30 mei 2023, vanaf 13.30 uur in Slot Zeist. Tjarda is zelf een succesvol ondernemer met een visuele beperking. Bekijk en beluister haar uitnodiging.

Ben je erbij?

Aanmelden kan per e-mail via onbeperktondernemen@bartimeusfonds.nl of via een reply op deze e-mail. We ontmoeten je graag op 30 mei!

Hartelijke groet,

Team Onbeperkt Ondernemen

Ilse Vasterman, Bartimeus Fonds

Roos Hoelen, Incluvisie

Sabrina Staphorsius

Richard de Heus

Meer lezen over project Onbeperkt Ondernemen

In Nederland hebben twee miljoen mensen een beperking. Veel arbeidspotentieel blijft op dit moment onbenut. En dat is zonde. Zeker nu er zoveel krapte is op de arbeidsmarkt. Het starten van een eigen onderneming kan een goed alternatief zijn. Het ondernemerschap biedt de vrijheid om zelf je werkwijze en werktijden te bepalen. Dat zijn belangrijke voordelen voor mensen met een beperking.

Programma

Dresscode: smart casual

13.30 – 14.00 uur: Inloop

14.00 – 15.15 uur: Wervelend programma gepresenteerd door Alex Sijm* met pitches, interviews, successen van Onbeperkt Ondernemen.

Pauze

15.30 – 16.00 uur: Omgaan met verandering en tegenslag, over acceptatie en doorzettingsvermogen door Joost Rigter**

16.00 – 16.30 uur: Het vervolg van Onbeperkt Ondernemen

16.30 – 17.30 uur: Feestelijke afsluiting

* Alex Sijm is een energieke ondernemer die leeft met de spierziekte hereditaire spastische paraparese (HSP). Doordat hij geleidelijk de kracht in zijn benen verliest moet hij voortdurend zijn leven aanpassen. Dat houdt hem niet tegen om zowel zakelijk als privé zijn dromen waar te maken. www.alexsijm.nl

** Tot zijn 26e kon Joost Rigter zien. Vandaag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte Joost binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. Maar is het leven nu minder mooi? Absoluut niet, aldus Joost. Anders, maar ook heel mooi. Dit gegeven is de kern van de lezingen van Joost Rigter. Een uniek, maar heel herkenbaar verhaal over verandering. www.joostrigter.nl

 

Project Onbeperkt Ondernemen wordt uitgevoerd en/of mogelijk gemaakt door:

Logo Stichting het gehandicapte Kind logo Bartimeusfonds1 logo incluvisie