logo incluvisie

 

Met begrip en aanpassingen kunnen mensen met epilepsie prima functioneren.

 

                jonge vrouw met lang blond haar aan een tafel achter een laptop

 

Wie ik ben.

Mijn naam is Charlotte Bastian. ik heb een vorm van epilepsie die niet zichtbaar is voor anderen. Ik val niet op de grond maar de epilepsie heeft wel een grote impact heeft op mijn leven. Ik ervaar hoofdpijn voordat ik een aanval krijg, voel me heel vaak moe, mis veel informatie en heb daardoor een vertraagd denkvermogen en concentratieproblemen. Hierdoor ervaar ik veel onbegrip en was het lastig om banen te houden. Vaak werden mijn contracten niet verlengd. Maar met wat begrip en aanpassingen kan ik eigenlijk prima functioneren. Daarom besloot ik om voor mezelf te beginnen: Dat werd Visie op epilepsie. 

Ik bied mensen met epilepsie nu één-op-één begeleiding en werk aan het opzetten van een online leeromgeving gericht op leefstijl. Samen met twee andere lotgenoten heb ik een online community voor lotgenoten opgezet. Mijn doel is om lotgenoten te helpen een positieve invloed op hun leven te ervaren, met meer rust en minder stress. Ik wil mensen informeren over epilepsie en hen inspireren om niet op te geven.

 

Spannend.

Ondernemen is leuk maar het is ook spannend. Er komt veel op je af. In loondienst kun je op collega’s terugvallen maar als ondernemer moet je het alleen doen. Je moet alles regelen en zelf bijhouden. Je bent helemaal alleen verantwoordelijk voor wat er gebeurt. Binnen Onbeperkt Ondernemen kun je met andere ondernemers sparren en denken mensen met je mee.

 

 

Meer lezen over Onbeperkt Ondernemen.”

 

 

Onbeperkt Ondernemen wordt uitgevoerd en/of mogelijk gemaakt door

logo Bartimeusfonds  logo incluvisie