logo incluvisie

Projectteam Onbeperkt ondernemen. 

Het project Onbeperkt ondernemen wordt aangestuurd door een projectgroep. De leden stellen zich graag aan u voor.

3 vrouwen in een jurk en 1 man

Tjarda Struik

Foto Tjarda Struik

Programmamanager Onderwijs en Werk Bartiméus Fonds (projectcoördinator)

Ik ben een groot voorvechter van diversiteit en inclusie. Want hoezo kan iemand die blind is geen influencer worden, programmamanager zijn, spreken in het openbaar of de samenleving vertegenwoordigen binnen de politiek? Ik geloof dat dat allemaal kan. En dat is dan ook precies wat ik doe! Met als doel mensen te inspireren en motiveren, altijd en overal. Door mijn eigen ervaring en levenslessen als iemand met een visuele beperking voel ik me verplicht om het podium te pakken en de weg vrij te maken voor toekomstige generaties. Ik wil de wereld laten zien dat je je niet hoeft te laten beperken door tegenslag in het leven. Dat je jezelf kan en mag zijn. Zakelijk en persoonlijk. Met of zonder (onzichtbare) beperking.

Roos Hoelen

Foto: Roos Hoelen

Kwartiermaker bij Incluvisie (projectleider)

Werken, een eigen inkomen en onafhankelijkheid. Het maakt je gelukkig en ik weet uit eigen ervaring dat dat ook met een beperking heel goed mogelijk is. Jarenlang was ik werkzaam in werving & selectie en gaf ze organisatieadvies. In loondienst en als ondernemer. Al mijn eigen kennis en ervaring zet ik nu via Solgu en Stichting Incluvisie in om anderen te ondersteunen bij het vinden van werk of het opzetten van een eigen business. Daarbij werk ik graag samen met zoveel mogelijk partijen en mensen. Daarom past het project ‘Onbeperkt Ondernemen’ ontzettend goed bij mij. Dit project biedt ondernemers met een beperking een geweldige kans om van hun droom een rendabele onderneming te maken.

Sabrina Staphorsius

Vrouw van rond de 40 met lang blond haar en lichte ogen

ZZP bij Sabrina Office Support

Sabrina heeft jarenlange ervaring als directiesecretaresse bij de VU. Als ZZP er verzorgt zij voor Onbeperkt Ondernemen de administratieve en organisatorische ondersteuning.

Richard de Heus

Man van rond de 40 met donker haar en donkere ogen

Sociaal Ondernemer 

Richard heeft veelzijdige werkervaring en verzorgt vanuit zijn onderneming de verslaglegging van alle bijeenkomsten binnen Onbeperkt Ondernemen.