logo incluvisie

Het Team van de Helpdesk Werk en Studie

Het team van de Incluvisie Helpdesk Werk en Studie

De helpdesk werkt met professionals met ervaringsdeskundigheid.

Wie geven advies?

 

Roos Hoelen

Foto: Roos Hoelen

Roos is het eerste aanspreekpunt van de helpdesk. Roos heeft veel kennis op het gebied van werken met een beperking. Zij heeft veel werkenden begeleid naar werk. Daarnaast heeft ze veel werkgevers geholpen om werknemers met een beperking aan te nemen. Ook heeft ze veel ervaring in het overleggen met instanties als het UWV of de gemeente. Waar nodig bemiddelt Roos als je een vraag hebt aan of een probleem hebt met UWV, de gemeente of een andere werk gerelateerde instantie

Ook werkgevers kunnen bij haar terecht voor advies m.b.t. werving en selectie, creëren van draagvlak binnen een organisatie, werkplekaanpassingen en andere voorzieningen etc.

Omdat één persoon niet alles kan weten kan Roos als ze zelf het antwoord niet weet altijd terugvallen op de adviseurs van de helpdesk.

 

Vera Hendrikx

   Jonge vrouw met halflang donker haar

Vera heeft een master Bedrijfskunde en Personeelswetenschappen en werkt als medewerker personeelsdiensten bij Jan Accountants. Bij de Helpdesk Incluvisie informeert zij werkgevers over wet- en regelgeving m.b.t. een inclusieve werkvoer.

 

Bas van Treek

Man van halverwege de 50

Bas is secretaris in het bestuur van Incluvisie en en heeft jarenlange werkervaring als specialist arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Binnen de helpdesk geeft hij werkgevers en mensen die door ziekte dreigen uit te vallen informatie over WGA en WIA.

 

Janice Dijkhof

Jonge vrouw met bruine krullen

Janice Dijkhof werkt als juridisch adviseur bij DAS en is bezig met het afronden van haar bachelor rechten aan de Radboud universiteit.  Zij deelt graag tips, trics en kennis die jou kunnen helpen om na je studie een baan te vinden.

 

Loes Bloo

jonge vrouw met donkerbruin haar en een bril

Loes is arbeidsdeskundige in opleiding en werkt als consulent voor KonnecteD, een werkleerbedrijf in de gemeente Deventer.

Zij heeft ruime ervaring en kennis van de Participatiewet en op het gebied van beschut werken en de banenafspraak. Als arbeidsdeskundige ondersteunt zij de helpdesk met vraagstukken op het gebied van wet-en regelgeving, voorzieningen en belasting versus belastbaarheid.

 

Iris Korver

jonge vrouw met donkerbruin haar en bril.

Iris is WIA specialist/specialiste verzuimverzekeringen, Iris heeft een achtergrond in HR- en managementwetenschappen en jarenlange ervaring als casemanager verzuim bij o.a. NS. Bij Iris kun je als werkgever en werkende terecht met al je vragen rondom uitval door ziekte, wet poortwachter, werkbehoud etc.

 

Tijdens onze online sessies, zie de Agenda waarbij je jouw vragen rechtstreeks aan het team kunt stellen, kun je alle teamleden ontmoeten.

Je kunt iedere dag je vraag mailen naar helpdesk@incluvisie.nl en dan wordt er binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen om jouw vraag verder te bespreken.

Lees meer over de helpdesk.

 

Teamleden gezocht!!!

Wij zijn altijd op zoek naar meer mensen om de helpdesk te bemensen.

Heb jij ook affiniteit met het onderwerp werk en wil je mensen graag advies geven? Ben je afgestudeerd of doe je een opleiding op HBO of WO-niveau op het gebied van HR, Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening of Social Work?  Wil je vrijwilligerswerk doen, werkervaring opdoen of stagelopen voor een Hbo-opleiding?  Neem contact op met Roos Hoelen roos@incluvisie.nl 06-20915820