Ruim zelf de vooroordelen uit de weg

Werk vinden: Ruim zelf de vooroordelen uit de weg. Leer het van de beste!

 

Hoe?

Tijdens een coaching project van een jaar word jij (gratis) geholpen met het vinden van werk. Jouw coach is een werkende die ook een motorische of zintuiglijke beperking heeft en die een korte coachopleiding heeft gekregen. Deze werkenden zijn geen coach van beroep maar kunnen allerlei beroepen beoefenen. Van jurist tot ambtenaar bij een ministerie en van fysiotherapeut tot ICT en alles er tussenin. De coaches die zich tot nu toe hebben aangemeld werken in het dagelijks leven o.a. als Data Scientist bij ABN-AMRO, Recruitment Specialist bij Ziekenhuis Maxima MC, Ondernemer, Sociaal werker, Beleidsmedewerker bij een scholengemeenschap, Projectleider bij Provincie Friesland, Adviseur bedrijfsvoering bij Ministerie van Defensie en Klantadviseur bij ABN-AMRO. Coaches kunnen zich nog steeds aanmelden.

De coaches delen graag hun ervaring met jou en zijn gedurende een jaar jouw sparringpartner in jouw zoektocht naar werk. Je hebt 2-wekelijks contact met je coach per telefoon of videoconference.
Naast de coaching volg je ook nog het hele jaar door (online) workshops waarin je o.a. leert welke wet en regelgeving jou kan helpen, welke voorzieningen/werkplekaanpassingen voor jou het beste werken en hoe en waar je ze aan kunt vragen. Als je dit weet kun je op eigen kracht een heleboel aannames en vooroordelen wegnemen bij de werkgever. De workshops worden ook gegeven door ervaringsdeskundigen.
Je ontmoet dit jaar leuke en inspirerende mensen die jou laten zien hoe werken mogelijk is en die jou helpen je netwerk te vergroten.
Ook bieden wij jou de mogelijkheid kennis te maken met werkgevers tijdens bijeenkomsten voor werkgevers en werkzoekenden.

Doe je mee?

We zoeken voor dit project coaches en coachees.

Info voor de coaches
Info voor de coachees (werkzoekenden/mensen die hun werk willen behouden)

Wat gaan we doen en wie ga je ontmoeten? 

 Bekijk het Jaarprogramma en inhoud van de workshops

Wie organiseren dit project?

Roos Hoelen ervaringsdeskundige en projectleider  

Foto: Roos Hoelen  linkedin link

Ingeborg van der Pijl trainer van de coaches. Ervaringsdeskundige en professioneel coach

linkedin link