logo incluvisie

                                                                                                   terug naar Werk & Studie

Werk vinden

Met deze pagina wil Incluvisie jou ondersteunen in je zoektocht naar werk.

Voer onderstaande acties uit en je bent al een stuk dichter bij een baan. Scroll naar onderen voor een toelichting en meer info.

 

En wil je nog wat extra inspiratie?  Incluvisie regelt voor jou een ontmoeting op de werkvloer 

of: 

Meld je aan bij de projecten “Inclumunity” en/of ” Je loopbaan (weer) op de rails. (Ander)Werk vinden of behouden” Bij het laatste project word je een jaar lang in je zoektocht naar werk gecoacht door een ervaringsdeskundige coach. (geheel gratis)

Bureaus en sites met vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking

Er zijn veel werving & selectie, uitzend en re-integratiebureaus en vacaturesites die zich bezighouden met het matchen van werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking. De werkgever kan zo voldoen aan een SROI-verplichting, de banenafspraak of hun MVO-doelstelling. Je kunt je bij deze bureaus en sites inschrijven. Als er dan een passende vacature is word je bemiddeld. Het maakt niet uit welke beperking je hebt. Het is belangrijk dat je goed uitlegt wat je beperking is, wat de gevolgen zijn op de werkvloer en welke aanpassingen er nodig zijn. Vind je dat lastig te verwoorden? Incluvisie kan je hierbij helpen

Incluvisie raadt je aan je bij zoveel mogelijk sites en bureaus tegelijk in te schrijven om zo je kansen te vergroten. Inschrijven is altijd kosteloos.

 

Een (reguliere) baan zoeken en solliciteren als je een fysieke of zintuiglijke beperking hebt. 

Tips

Een baan zoeken en solliciteren is voor iedereen spannend. Je kunt het als extra spannend ervaren omdat je een beperking hebt. Met onderstaande tips wordt een baan vinden gemakkelijker:

  • Vacatures zoeken en netwerken. Lees hier hoe je dat het beste kunt doen
  • Hoe en wanneer vertel ik mijn werkgever dat ik een beperking heb? Lees deze tips.
  • Vertel je werkgever op welke financiële tegemoetkomingen hij of zij recht heeft. Het kan de werkgever over de streep trekken. Lees meer.
  • Als je de werkgever kunt vertellen welke werkplekaanpassingen jij nodig hebt en hoe dat geregeld kan worden heb je een streepje voor. Als je nog meer informatie nodig hebt geeft Incluvisie advies.
  • Kijk op de facebookpagina van Incluvisie en op deze site voor actuele vacatures,