logo incluvisie

Lijst met sites en bureaus

Deze vacaturesites, bureaus en instanties hebben vacatures en/of kunnen jou helpen bij en vinden van een baan als je een beperking hebt.

vrouw in rolstoel achter bureau

 

Vacaturesites:

Nationale Talentenbank

Onbeperkt aan de Slag  Landelijk

Vacat Alleen voor wajongeren

 

Werving & selectie, uitzendbureaus

 

Re-integratiebureaus

 

En verder:

UWV: Als je een uitkering hebt van het UWV kun je daar hulp vragen bij het vinden van werk.

Gemeente: Als je een uitkering hebt van de gemeente of als je niet uitkeringsgerechtigd bent is de gemeente volgens de participatiewet verplicht jou te helpen bij het vinden van werk. Kijk op de site van jouw gemeente. Kom je er niet uit neem dan contact op met Incluvisie: Roos Hoelen. roos@incluvisie.nl; 06-20915820.

Het Werkgeversservicepunt in jouw regio heeft ook steeds meer vacatures voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het Leerwerkloket biedt iedere inwoner van Nederland gratis loopbaan advies.

De Normaalste zaak is een netwerk van werkgevers die sociaal verantwoord willen ondernemen. Kijk op de lijst van aangesloten werkgevers of er vacatures beschikbaar zijn.

De Linkedingroep Beschikb@@r

Deze groep brengt HR-managers, HR-adviseurs, re-integratie begeleiders, recruiters en kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook als ze niet in het doelgroepregister staan, samen. Als je dit wil, kan je kenbaar maken dat je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, of dat je een kandidaat zoekt met een afstand tot de arbeidsmarkt door de term ‘Beschikb@@r’ in jouw profiel of zoekopdracht toe te voegen. Zo kunnen we vraag en aanbod handig matchen en elkaar sneller vinden. De term Beschikb@@r kan iedereen gebruiken. Het is ook aan de kandidaat zelf of hij/zij dit kenbaar wil maken. Hoeft niet, mag wel en kan vooral handig zijn. Voorbeelden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn: kandidaten die: 1. (langdurig) werkloos zijn; 2. een arbeidsbeperking hebben (waaronder kandidaten die onder de wet banenafspraak vallen) 3. een carrière switch willen maken (omscholing) en geen werkervaring hebben 4. 50+’ers die werkloos zijn 5. Statushouders (voormalig vluchtelingen). Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, streeft de groep naar een inclusieve arbeidsmarkt en een platform om kennis te delen.

Deze lijst is nog niet, en waarschijnlijk nooit, volledig. Ken jij een organisatie of bureau dat jou goed helpt of heeft geholpen laat het ons weten dan voegen we de organisatie toe aan de lijst.

Veel vacatures staan alleen open voor mensen in het doelgroepregister. Incluvisie voert samen met andere organisatie een lobby om het quotum arbeid beperkten te verbreden of af te schaffen. Maar bijna alle bovenstaande bureaus hebben zeker ook vacatures voor iedereen met een beperking of je nu wel of niet in het doelgroepregister staat.

 

Disclaimer