logo incluvisie

Beleidsmedewerker Onderwijs, Scholing en Wetenschap bij NVM.

De Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten zoekt een beleidsmedewerker.

Wil je een actieve bijdrage leveren aan de (vakinhoudelijke) ontwikkeling van een dynamische beroepsorganisatie?

Dan ben je wellicht de kandidaat voor de functie van

Beleidsmedewerker Onderwijs, Scholing & Wetenschap (OS&W) (24-32 uur)

NVM-mondhygiënisten is de beroepsorganisatie van en voor mondhygiënisten in Nederland. Professionele kwaliteit, collectieve belangenbehartiging en individuele dienstverlening aan onze leden staan hoog in het vaandel. NVM-mondhygiënisten vertegenwoordigt ca. 3400 mondhygiënisten in Nederland en treedt namens hen op als belangenbehartiger en onderhandelaar. Het bureau is gevestigd in Utrecht en er werken twintig professionele, gedreven medewerkers.

Wat is de uitdaging?

In de functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid op het gebied van onderwijs, scholing en wetenschap. Hiervoor signaleer je relevante ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg in het algemeen en in het bijzonder met betrekking tot de mondzorg. Je vertaalt deze naar beleid en creëert daarmee de randvoorwaarden voor onze leden om hun beroep in optima forma te kunnen uitvoeren en voor onze studentleden om goed voorbereid te worden op hun toekomstige beroep én om zich duurzaam te binden aan onze vereniging. Je legt en onderhoudt contact met de opleidingen Mondzorgkunde en met onderzoekers uit het veld.

Daarnaast werk je nauw samen met collega-beleids- en stafmedewerkers aan de uitwerking van specifieke thema’s die de diverse beleidsterreinen van de vereniging overstijgen. Een aantal concrete voorbeelden van taken zijn: de inhoudelijke invulling van de NVM-congressen, de begeleiding van studenten binnen de NVM-studentencommissie en het gezamenlijk met hen ontwikkelen en uitvoeren van beleid gericht op studenten Mondzorgkunde, de organisatie van webinars voor studenten, de realisatie van bijscholing, bijvoorbeeld in de vorm van een kennistoets of e-learning-modules.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

–          je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau

–          je hebt aantoonbare ervaring met de gezondheidszorg en affiniteit met de mondzorg

–          je hebt aantoonbare ervaring met (toegepast) onderzoek en onderwijs

–          je hebt ervaring met beleidsvorming en lobbyen in een complexe omgeving

–          je bent communicatief sterk, sociaal vaardig en je hebt een helikopterview

–          je bent analytisch, nauwkeurig en oplossingsgericht

–          je bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige teamwerker en hebt een flexibele instelling

–          je bent proactief, ondernemend en vasthoudend

–          je hebt overtuigingskracht en netwerkvaardigheden waarmee je resultaten weet te bereiken, ook wanneer je daarbij tegenslag ondervindt

Wat bieden wij?

Een interessante functie (24-32 uur) in een team met professionals waarin je invloed hebt op de mondzorg van morgen. Het salaris bedraagt minimaal €3256,- en maximaal €4551,-, afhankelijk van je werkervaring en bij een 38-urige werkweek. Wij voeren een inclusief personeelsbeleid waarbij het niet uitmaakt wat jouw religie of achtergrond is, van wie je houdt of door een andere oorzaak een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart.

Heb je interesse?

Voor nadere inlichtingen over deze functie kun je terecht bij bureaudirecteur Herman Frankes, te bereiken via 06-27192727. Ook kun je inlichtingen inwinnen bij de selectiecommissie (Loes Velthoven, bestuurslid met de portefeuille OS&W, of Iris Schaap, communicatieadviseur). Het NVM-bureau is bereikbaar via 030-6571013. Kandidaten worden verzocht hun belangstelling kenbaar te maken door te mailen naar vacature@mondhygienisten.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.