logo incluvisie

Bijzondere bijeenkomst: Dag van de arbeid voor iedereen.

30 april 2021              

Vandaag vierde Incluvisie de De dag vóór de Arbeid voor iedereen.

Tijdens deze dag kwamen werkzoekenden, werkgevers en organisaties die zich bezighouden met werk voor mensen met een beperking, bij elkaar  om samen werken mogelijk te maken.

Na een wat rommelig begin, door technische problemen, startten we de zoomsessie opnieuw op.  Gelukkig kwamen de deelnemers weer terug.

Ronald van Zijp, Landelijk manager voorzieningen bij het UWV, gaf een workshop over voorzieningen/werkplekaanpassingen en wat er allemaal mogelijk is. Siska van Flexpay besprak in haar workshop met werkgevers wat mensen nodig hebben om succesvol aan het werk te kunnen en gaf daarnaast tips aan werkzoekenden.  Marianne deelde haar kennis m.b.t ondernemen met een beperking; de kansen en mogelijkheden. En zo werden in het ochtendgedeelte toch kennis en ervaring uitgewisseld. En dat is waar Incluvisie voor staat.

’s Middags, tijdens de Zeepkist werd er ook weer volop genetwerkt. Dank Esther van Randstad, Natascha van Alliander, Niels van Every Day Heroes, Kathy van Avery Dennisson, Nikki van Particibaan, Siska van Flexpay/Inclumunity, Souad van Ctalents, Gert- jan van Optelec, Bernard van Lexima-Reinecker en Joost van Babbage voor jullie aanwezigheid. Deelnemers dank voor jullie openheid en het delen van ervaringen.

En zo werd ook het middaggedeelte gevuld met alle zaken waar Incluvisie voor staat: Delen van kennis, informatie en ervaringen, ontmoeten en samenwerken. Met als doel werken mogelijk te maken. Waarbij de werkzoekende met een beperking altijd de eigen regie houdt en eigen keuzes maakt.  Er werden onderling mooie afspraken gemaakt om verder te praten.

Alle reden om een traditie te maken van 30 april: De dag vóór de arbeid voor iedereen”  Maar dan hopelijk wel fysiek.

En hier het filmpje dat we door de technische problemen niet konden laten zien. Gemaakt door onze eigen Morena Lam.

Steunt u ons werk en wordt u Incluvriendje?