logo incluvisie

HBO of WO Economie, Administratie, Bedrijfskunde, Accountancy of Econometrie.. Verschillende functies bij Alliander, Alleen banenafspraak

HBO of WO Economie, Administratie, Bedrijfskunde, Accountancy of Econometrie.. Verschillende functies bij Alliander, Helaas alleen voor mensen in de banenafspraak.

Krijg je er energie van om met data en cijfers bezig te zijn? Word je warm van het ontrafelen van vraagstukken en het afpellen van informatievraagstukken? Of heb je affiniteit met crediteuren- of projectadministratie?

Heb je één van de volgende opleidingen afgerond: HBO of WO Economie, Administratie, Bedrijfskunde, Accountancy of Econometrie.

En ben je Beschikb@@r en op zoek naar een leuke baan in het reporting domein bij Alliander dan gaan wij graag met je in gesprek! In de veilige context van een enthousiast team is voldoende ruimte voor maatwerk en/of groei naar meer complexe vraagstukken.

Deze vacature staan alleen open voor kandidaten die tot de banenafspraak behoren (indicatie banenafspraak).

Meer weten of solliciteren? Neem contact op met Natascha Berkhoff van Alliander via https://www.linkedin.com/in/nataschaberkhoff/