logo incluvisie

HR support medewerker of werkstudent Sogeti, Utrecht. 

HR support medewerker of werkstudent Sogeti, Utrecht.

Jij bent de HR vraagbaak voor medewerkers en hun managers. Een contract aanmaken voor een nieuwe medewerker, tussentijds gegevens aanpassen of een uitdiensttreding regelen voor een collega. Het zijn stuk voor stuk processen waar veel bij komt kijken. En waar nauwkeurigheid enorm belangrijk is. Aan jou de taak als HR support medewerker om alles in goede banen te leiden.

 Jouw uitdaging als HR support medewerker

Als HR support medewerker ondersteun je de gehele organisatie door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden rondom medewerkers. Van het opmaken van nieuwe arbeidscontracten en het doorvoeren van wijzigingen tot het afhandelen van alle administratie wanneer een collega uit dienst gaat. Dit doe je niet alleen, maar samen met 8 andere collega’s in Nederland en met een team van ongeveer 10 collega’s in India. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Capgemini. Denk aan de business, salarisadministratie, diverse stafafdelingen en de recruitmentteams. Wat je onder andere doet?

– Het zijn van het aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde vragen vanuit medewerkers, HR professionals en de interne klant

– Het opstellen en verwerken van arbeidscontracten en uitdiensttredingen

– Het verwerken van diverse soorten mutaties, denk hierbij aan o.a. salarisaanpassingen, contractwijzigigingen, wijzigingen in verlofuren;

– Begeleiding van diverse jaarprocessen

Wat jij ons brengt

Of het nu gaat om het bijhouden van jouw eigen administratie thuis of op je werk, jij regelt het! Je bent geordend, nauwkeurig, scherp en gaat gestructureerd te werk. Daarbij houd je goed het overzicht, heb je geen enkel probleem met het leggen en onderhouden van contacten en weet je precies hoe je met privacy gevoelige informatie omgaat. Wat je nog meer meebrengt?

– Je werkt en denkt op mbo+ niveau. En mogelijk al in een administratieve richting.

– Je hebt ervaring met geautomatiseerde HR administratie processen. Daarbij is kennis van SAP heel handig.

– Je weet met Excel wel raad.

– En je beschikt over uitstekende Nederlandse én Engelse communicatie skills.

Wat wij jou bieden

Allereerst natuurlijk een warm welkom in het HR Support team met gezellig collega’s. Naast het halen van goede resultaten, vinden wij plezier op de werkvloer ook enorm belangrijk. Zo kan een gezamenlijke lunch bijvoorbeeld niet ontbreken. En hoewel je zelfstandig aan de slag gaat, helpen wij jou natuurlijk graag op weg bij vragen. Wat je nog meer kunt verwachten?

– Een passend salaris.

– 26 vakantiedagen en vakantiegeld.

– Een laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding.

– Een premievrij pensioen, waarbij je zelf ook kunt inleggen.

– En een vergoeding voor je reiskosten.

 

Ben jij de nieuwe HR support medewerker?

Word jij, in tegenstelling tot veel mensen, wél vrolijk van administratie? En ga jij graag aan de slag als HR support medewerker? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Meer lezen over Capgemini? En solliciteren. Kijk dan bij https://www.werkenbijcapgemini.nl/vacatures/vacature-hr-support-medewerker.

Deze vacature staat ook nadrukkelijk open voor een medewerker of student met een beperking. Daarom de vraag om als je solliciteert ook een kopie van je sollicitatie te forwarden naar: Rene Speelman, verantwoordelijk voor de instroom van werknemers met een beperking bij Sogeti., rene.speelman@sogeti.com  Hij kan er dan voor zorgen dat jouw sollicitatie met extra aandacht bekeken wordt.