logo incluvisie

Huishoudelijke hulp voor mensen met een psychische beperking

Logo van C en C support

 

Functieomschrijving ZZP’er  Huishoudelijke hulp

C&C Support biedt zorg aan mensen die als gevolg van psychische klachten problemen ondervinden bij dagelijkse taken rond wonen. Zij zijn soms niet in meer in staat om huishoudelijke taken uit te voeren.

 

Dit ga je doen bij C&C Support:

Als ZZP huishoudelijke hulp ondersteun je volwassen cliënten met een psychische achtergrond. Je doet dit door overname van schoonmaaktaken en waar mogelijk betrek je cliënten hierbij. Je zorgt ervoor dat jouw cliënten thuis kunnen blijven wonen in een schoon, fris en opgeruimd huis.

 

Jouw profiel:

Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Als huishoudelijke hulp is het belangrijk dat je oog voor detail hebt en je je verantwoordelijk voelt voor onze cliënten. Je bent proactief en kunt snel anticiperen op diverse situaties. Je beschikt over eigen vervoer zoals een fiets of brommer en je realiseert je dat het werk fysiek zwaar is.

 

Je werkzaamheden zijn:

  • Stoffen, stofzuigen en dweilen
  • Bedden verschonen
  • Badkamer & toilet schoonmaken
  • Ramen lappen aan de binnenkant

 

Meer weten?

Het aantal werkzame uren is in overleg bespreekbaar zodat je balans kunt houden in jouw persoonlijke situatie. Je hebt namelijk de vrijheid om zelfstandig je dag in te delen, terwijl je ervoor zorgt dat de woonomgeving van de cliënten er goed uitziet.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Aleida Kalsbeek, 06 24 24 71 74. Direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV naar aleida@cencsupport.nl.