logo incluvisie

Projectmanager voor driejarig onderzoeksproject T4me2 (Toilet for me too), 24 uur, UItgeest

Gezocht: projectmanager voor ons driejarig onderzoeksproject T4me2 (Toilet for me too) in opdracht van de Europese Unie

Mensen met een beperking worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Thuiswerken is ook mogelijk.

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor mensen met een beperking en senioren. Wij hebben ons de afgelopen 39 jaar gespecialiseerd in de levering van producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, hygiëne, functionaliteit en comfort. Ons ruime assortiment biedt niet alleen voordelen in thuissituaties, maar ontlast ook verpleegkundigen in ziekenhuizen, instellingen en hospices. In 2020 start een internationaal onderzoeksproject, gefinancierd vanuit AAL (active assisted living), Brussel.

Doel van het project is om in 36 maanden, samen met 9 andere partners uit 6 verschillende landen een toegankelijk sanitair product te ontwikkelen dat geschikt is voor semi openbare en openbare ruimtes. Sanmedi heeft een prominente rol binnen het consortium, vooral waar het gaat om het uiteindelijk op de markt brengen van het product. Wat ga je doen? Samen met de 9 andere consortium partners ben je verantwoordelijk voor het uiteindelijk opleveren van een prototype toegankelijk toilet. Je denkt en beslist mee over de verschillende fases in het project.

De hieronder beschreven activiteiten worden van ons verwacht:

– beoordelen van de technische ontwikkeling en co-creatie van het speciaal aangepaste toilet

– organiseren van demonstraties en workshops op testlocaties waarbij producten soms ook geïnstalleerd dienen te worden

– opstellen van een business plan voor het vermarkten van het product in de diverse landen van de consortium deelnemers. Hierbij rekening houdend met de resp. wet- en regelgeving in de deelnemende landen.

Wat bieden we?

– Een super interessante (en dankbare) baan waarbij je internationale contacten opdoet in een interessant werkveld dat nog maar net de aandacht in de wereld krijgt die het verdient (vergrijzing, VN gehandicaptenverdrag etc.). Binnen Nederland ga je ‘ons’ product op de kaart zetten bij overheden, belangenorganisaties, hospitality industry en natuurlijk de eindgebruikers.

– in ons kleine team kun je jezelf optimaal ontplooien. – arbeidscontract voor de duur van 36 maanden (vanaf 1-2-2020) in eerste instantie op basis van 24 uur per week. Dit kan mogelijk verhoogd worden. Mogelijkheid tot verlenging/vast dienstverband

– salaris afhankelijk van opleiding en ervaring

Wat vragen we?

– HBO/WO werk- en denkniveau

– Opleiding: commerciële economie, marketing/communicatie of bedrijfskunde

– Affiniteit met ICT en techniek

– Kennis van de markt of de bereidheid die kennis op te doen.

– Affiniteit met de doelgroep

– bereidheid om te reizen

– zelfstandig kunnen werken

– beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

 

Wil je meer informatie over de functie of het project? Bel dan met Monique Eijke 06-15446794