logo incluvisie

Voor Vips ICT-Omscholing met baangarantie

Kansen in de IT-sector voor mensen met een visuele beperking! VIP-IT: het IT omscholingstraject mét baangarantie.

hand die door het scherm van een laptop steekt

De IT-arbeidsmarkt biedt geweldige mogelijkheden voor mensen met een visuele beperking. Veel blinde softwareontwikkelaars hebben dit al bewezen. Met de snelle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de wereldwijde industrie sterk veranderd. Digitalisering en robotisering creëren niet alleen nieuwe banen, maar veranderen ook bestaande banen. Dit zorgt voor een groeiende behoefte aan IT-talent, kennis en vaardigheden, niet alleen in de IT-sector, maar ook in andere sectoren.

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in de IT-sector, maar twijfelt of werken in deze branche mogelijk is met een visuele beperking, dan hebben we goed nieuws! Ontdek ons breed toegankelijke opleidingsprogramma tot Software Engineer bij Omscholingstraject Make IT Work in Hilversum. Wij bieden een bewezen IT-omscholingsprogramma van de Hogeschool van Amsterdam, dat nu ook toegankelijk is gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Ons team van VIP-IT zorgt ervoor dat de opleiding kan worden aangepast aan jouw leertempo en ondersteuningsbehoeften. Uiteraard moet je wel voldoen aan dezelfde eisen als alle andere studenten van Make IT Work.

Mis deze kans niet! Maak je belangstelling kenbaar via info@it-omscholing.nl, vermeld ‘VIPIT’ in de titel van je email en binnenkort wordt er contact met je opgenomen. Het uitvoeren van een opdracht is een vereiste voor toelating tot de opleiding, deze opdracht dient vóór 21 augustus te succesvol te zijn afgerond.

Tot snel in Hilversum!

Maak ook even kennis met Florian en Elma. Zij hebben een visuele beperking en werken al jaren als software engineer.

#ICT #Kansen #Baangarantie #VisueleBeperking