logo incluvisie

Werk vinden na je studie.

17 april  2024 van 19.00-20.30. Onbeperkt op zoek naar werk. 

 

tekening van een oog      Heb oog voor jouw eigen talent. 

 

 

Een beperking en werk vinden na je studie.

 

👩‍💼Janice, afstudeerder met een visuele beperking vertelt hoe:

Jonge vrouw met bruine krullen

 

Mijn naam is Janice. Ik ben 22 jaar en bezig met mijn laatste jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit. Daarnaast ben ik drie dagen per week werkzaam als juridisch adviseur bij Das rechtsbijstand.

17 april geef ik een workshop aan eerste baanzoekers met een beperking. Of het nu gaat om een baan voor naast je studie of om je eerste baan na het afstuderen 🎓. Graag deel ik mijn tips en tricks over je hoe je de juiste mindset en zelfvertrouwen kan krijgen.

Tijdens de workshop ga jij je talenten ontdekken 🔍. Welke talenten heb je? Hoe kan jij de werkgever het beste over jouw vaardigheden vertellen zonder dat je het gevoel hebt dat je arrogant overkomt of overdrijft?  Of ligt er misschien talent verscholen in alle activiteiten die je nu al onderneemt?  Ik merk dat het voor mensen niet altijd duidelijk is welke talenten ze precies hebben.  Dit veroorzaakt mogelijk onzekerheid tijdens je sollicitatiegesprek en op de werkvloer. Toen ik met andere mensen samen mijn talenten ging ontdekken ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik hierdoor ook een baan gevonden.

Omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk het is om aan een baan te komen, wil ik nu het mij gelukt is graag mijn tips en tricks met jou delen.

Zie ik jou de 17e? 💼 Meld je aan via roos@incluvisie.nl of app je naam, mailadres en de workshop waar je je voor aanmeldt naar 06-20915280