logo incluvisie

Werkervaringsplaats marketing & communicatie, met uitzicht op betaling bij AOV voor ZZP, voorlopig vanuit huis

Werkervaringsplaats marketing & communicatie, met uitzicht op betaling bij AOV voor ZZP, voorlopig vanuit huis

AOV voor ZZP is een pas opgerichte  vereniging die 100% inclusiviteit uit wil gaan dragen. De oprichters ontdekten dat het voor ZZP ers met een beperking bijna onmogelijk is om een arbeidsongeschiktheidsverzekering te krijgen. Gevolg is dat veel ZZP ers met een beperking niet verzekerd zijn als ze uitvallen door ziekte of ongeval.  De Vereniging AOV voor ZZP wil hier verandering in brengen door het ontwikkelen van een betaalbare oplossing voor arbeidsongeschiktheid die ook toegankelijk en betaalbaar is voor ondernemers met een beperking. Hoe meer leden de vereniging heeft hoe effectiever er aan de betaalbare oplossing gewerkt kan worden. Daarom wil de vereniging werken aan meer bekendheid en is men op zoek naar een:

Marketing en communicatiemedewerkerI

In eerste instantie gaat het om een werkervaringsplaats waarbij als het ledenaantal fors groeit er ook uitbetaald kan gaan worden.

Taken:

  • In kaart brengen doelgroep van de vereniging AOV voor ZZP
  • Opzetten marketingstrategie.
  • Opzetten strategie voor social media
  • Uitvoerende social mediawerkzaamheden; als het plaatsten van post op verschillende social media.
  • Kennis en ervaring op het gebied van SEO is een pré maar geen vereiste.

Zoals de werkgever zegt: “Wat wij zoeken is die iemand welke heel goed is in Social media, onze vereniging op de kaart kan zetten in facebookland en op Instagram. Wij hebben er geen kaas van gegeten dus je kan je lekker uitleven. Het is fijn om iemand dat te laten doen die weet en begrijpt wat de vereniging voor ogen heeft”

Wat krijg je ervoor terug.

  • In eerste instantie krijg je geen betaling maar bij groei van de stichting kunnen er voor jou wel verdiensten uit voortvloeien
  • Desgewenst Hulp, advies en begeleiding bij het opzetten van je eigen onderneming.

Meer informatie en/of solliciteren neem in eerste instantie contact op met Roos Hoelen. Zij bemiddelt tussen jou en de werkgever. Roos@incluvisie.nl 06-20915820

Hieronder vind je nog wat meer info over de vereniging en een van de oprichtsters

Mijn naam is Marianne van den Bos, 59 jaar uit Zoetermeer, oprichter van administratiekantoor DeMar Administratieve Dienstverlening, dat is mijn werk. motorisch wat gestoord

Afijn vanuit dat perspectief wilde ik een AOV voorziening treffen, ik weet dat een commerciële verzekering er niet in zat, had dus wel verwacht bij een broodfonds o.i.d. in te kunnen stappen, Pech, ook niet. Op dat moment is het idee ontstaan om er dus zelf wat aan te gaan doen en het wel mogelijk te maken voor IEDERE ondernemer.

Vereniging AOVoorZZP, de schenkkring voor ondernemers, met en zonder personeel en resultaatgenieters uit overige werkzaamheden.

Deze schenkkring is er dus voor alle ondernemers, van “micro”zzp-ers, DGA’s, Aow-ers en al wat ertussen zit, bovenal zijn wij er voor de ondernemer die reeds een beperking zoals blindheid of verlamming, een klacht zoals rugpijn of burn-out, een aandoening zoals gebroken been of kanker, een chronische ziekte zoals crohn of suikerziekte heeft. Deze groep ondernemers zijn niet verzekerbaar of tegen ongunstige dure polis bij de commerciële partijen en ook niet bij de andere fondsen die er zijn, kortom indien je meer dan 65% beperkt bent kun je bijna nergens terecht. Dat gat willen wij wel opvullen ongeacht de mate van beperking. Ten slotte ben je ondernemer met de beperkingen die je hebt, je doet wat je wel kan, (iemand in een rolstoel wordt geen dakdekker) en je realiseert inkomen, naast je beperking kun je dus 1001 andere dingen overkomen. Wij laten de bepaling van arbeidsongeschiktheid over aan medisch specialisten, zodat dit is voor alle partijen eerlijk en duidelijk. Privacy is zo ook gewaarborgd.

Ondernemers zijn niet zomaar ziek, dat kost klanten. Vanuit het collectief is er heel veel te bereiken, dit collectief is landelijk, bewuste keuze om het niet klein te houden want dan zijn een aantal ondersteunende taken niet te bekostigen, dat zal uit het geheel moeten komen.

Ons perspectief is een solide organisatie neer te zetten die hét vangnet bij arbeidsongeschiktheid is in de breedste zin, niet alleen met inkomen te schenken, ook met ondersteuning van mankracht, hulpmiddelen, coaching en therapieën daar waar nodig. Deze ondersteuning vanuit het netwerk van leden van de schenkkring. Zo kun je dus vele voordelen van het lidmaatschap van AOVoorZZP genieten. Schenking bij ziekte krijgen, ondersteuning op elk vlak, netwerken met gelijkgestemden door het hele land, zelf ingezet worden bij een traject en dus omzet genereren, weten dat je bijdraagt aan inclusie en dus ook als zzp-er “in principe” een werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een baan biedt, je legt een spaarpotje aan en je bent voorbereid op de toekomst.

Wat een heel belangrijk onderdeel betreft, mijn persoonlijk perspectief is de wil om deze organisatie geheel te laten bestieren door mensen, zowel ondernemers als medewerkers, die een beperking/chronische ziekte hebben. De hele organisatie wordt dus 100% inclusief verwerkt. Werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt zijn vaak ontzettend gemotiveerd, willen hun steentje bijdragen en bovenal is het voor de eigenwaarde en sociale contacten van onschatbare waarde.

Over 2 jaar willen wij graag 500 leden hebben, een degelijke organisatie uit werken waar de kinderziekten uit zijn en waarin voor de 2de500 leden een aantal werknemers gemakkelijk kunnen participeren. Ook willen wij het scenario voor 60 maanden schenkingen uitrollen in die tijd.

Over 5 jaar zien wij een ledental van 10000 wat haalbaar is en een professionele organisatie staan welke iedere belofte waar maakt. Werk voor 60 a 70 medewerkers

Over 10 jaar willen wij de doelstelling behaald hebben van 18000 leden minimaal, met een medewerkers bestand van een 150. Tevens zien wij het perspectief dat wij hierdoor de grootste werkgever worden op het gebied van inclusie m.a.w. 100% inclusiviteit! Wij willen mede hierdoor een serieuze partner worden voor overleg met partijen zoals UWV – gemeenten – overheid en andere initiatieven ter bevordering van inclusie.

Kijk maar eens op www.aovoorzzp.nl