logo incluvisie

Corona maatregelen

Studeren, werk vinden en werken in corona tijd. Lukt dat ook als je een visuele, auditieve of motorische beperking hebt? Laat het ons weten!!

Helaas worden de coronamaatregelen weer strenger. Dat geeft weer uitdagingen voor studenten, werkenden en werkzoekenden met een motorische of zintuiglijke beperking.

Thuiswerken en studeren wordt weer de norm.

Incluvisie heeft de afgelopen tijd veel bereikt. Zo worden werkplekaanpassingen voor de thuissituatie nu vergoed door het UWV.

Maar mensen zullen nog steeds tegen problemen met betrekking tot Corona aanlopen. Wij blijven dan ook ervaringen verzamelen.

Dus blijf ons bellen en mailen als je ons wilt helpen om de belangen van mensen met een motorische of zintuiglijke beperking te behartigen.

Wij horen bij Incluvisie graag hoe jij onderwijs in corona tijd ervaart, hoe je als werkzoekende omgaat met deze periode waarin wervingsprocessen zijn stilgelegd, hoe jij je werk volhoudt in deze uitzonderlijke situatie en alles wat je nog meer wilt delen.

Wil jij Incluvisie helpen door jouw ervaring te delen?

Dat kan via: roos@incluvisie.nl.

Facebookpagina Incluvisie
Twitter onder # Incluvisie of @Incluvisie en volg ons.

(Ervaringen die ons gemaild worden blijven altijd anoniem).
Verder vind je op deze pagina initiatieven van Incluvisie die jou helpen om te werken en te studeren in de 1,5 m. maatschappij, nieuws en ervaringsverhalen.

Dit helpt je verder in de 1,5 m. maatschappij
Vraagbaak: Corona en (thuis) werken en studeren

Incluvisie: Vraagbaak Corona en werken en studeren op afstand voor mensen met een visuele, auditieve of motorische beperking. (Een initiatief van Incluvisie met grote dank aan alle samenwerkingspartners.)

Heb je een visuele, auditieve of motorische beperking en is het door technische en toegankelijkheidsproblemen lastig om te werken, te studeren en tentamens te doen op afstand? De leden van onze vraagbaak willen je graag helpen. Zie hier hoe de vraagbaak werkt.

Incluvisiereismaatje! Ondanks je beperking na 1 juni toch gewoon met het OV naar je werk of school

Incluvisiereismaatje helpt mensen met een beperking in het hele land om met het OV op het werk of studie te komen als er nog geen reis assistentie of ander vervangend vervoer beschikbaar is. Lees meer als je hulp nodig hebt of hulp wilt bieden.

Ervaringsverhalen. Hoe werken en studeren we met een motorische of zintuiglijke beperking

Corona Nieuws

Heb je ideeën over welke informatie we op deze pagina moeten delen. Laat het ons dan weten.