logo incluvisie

Ik heb een top baas die echt mee denkt in corona tijd

Martine Muizelaar werkt bij KNGF,

Op de werkplek zelf wordt veel gedaan om mij zo goed mogelijk te kunnen laten werken. Echt een super manager en HR medewerker.

Coronavirus is….o.a. thuiswerken. Voor velen is dat een feit, voor de een makkelijker dan voor de ander. Het is een hele omschakeling en je hele lijf voelt dat lijkt wel ?.

Omdat mijn computer erg oud is en niet de juiste instellingen heeft voor mijn ogen en mijn werkplek thuis niet echt goed is voor mijn rug en nek heeft mijn leidinggevende gezocht naar een oplossing. Die is vandaag gekomen! Zij persoonlijk heeft mijn computer van daar naar hier gebracht. Echt zo super lief en ook nog de bureaustoel erbij! Dat hoort bij mijn werk zegt ze maar ik vind het niet zo vanzelfsprekend hoor. Ik wil haar echt heel erg bedanken voor de moeite die ze neemt om mij zo goed mogelijk thuis te kunnen laten werken. Ingrid Oosterveen manager communicatie & fondsenwerving van KNGF Geleidehonden die voor haar medewerkers klaarstaat in bizarre tijden als deze dank je wel dat je helpt om inclusief te zijn zelfs nu!