logo incluvisie

Advies aan werkzoekenden en werknemers

Gratis advies op maat:

  • Wil je graag aan het werk en wil je eens sparren over hoe je dat het best kan aanpakken? Incluvisie denkt met jou mee. Aan het eind van het (telefoon) gesprek weet jij hoe je de zoektocht naar werk het beste kunt aanpakken.
  • Lukt het je niet om financiering voor je werkplekaanpassingen te krijgen. Laat het weten aan Incluvisie. Wij werken samen met Everyday Heroes. Zij financieren werkplekaanpassingen als andere instanties dat niet willen doen. Aanvragen kan niet rechtstreeks bij Everydays Heroes maar gaat via Incluvisie. Wij helpen je graag met de aanvraag.
  • Werk je, maar vraag je je af of het je wel lukt om je werk te behouden. Incluvisie denkt mee over manieren om je werk te kunnen behouden en geeft zo nodig informatie over voor- en nadelen van WIA, IVA etc.

Wil je advies op maat?  Bel of mail dan naar Roos Hoelen, kwartiermaker Incluvisie:  roos@incluvisie.nl of 06-20915820

Via de Facebookpagina, het twitter account van Incluvisie en deze site deelt Incluvisie vacatures die openstaan voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking. Gebruik bij beide media het zoekwoord: Incluvisie. Wil je liever vacatures per mail ontvangen? Laat het dan even weten aan Roos Hoelen. En kom je zelf vacatures tegen die openstaan voor mensen met een zintuiglijke beperking. Deel ze dan met ons.