logo incluvisie

Directiesecretaresse Rabo Bank Eindhoven

Directiesecretaresse bij Rabobank Eindhoven, 20-24 uur

Help jij de Coöperatieve Directeuren met ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden zodat alles uitstekend geregeld wordt in de regio Oost-Brabant?

Jij & jouw functie
Als Directiesecretaresse draag je bij door de rechterhand te zijn van de Coöperatief Directeuren. Jij maakt het verschil door te signaleren waar ondersteuning gewenst is en dit proactief op te pakken. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en houdt overzicht, zeker als het druk is! Je denkt in oplossingen, bent proactief en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Natuurlijk is je werk en administratie altijd perfect in orde en regel je je zaken met souplesse en tact.

Prettig samenwerken
•    binnen het team Directieondersteuning
•    samen het verschil maken in de regio Oost-Brabant
•    20-24 uur per week.

Plezier & werk
“ Ontzorgen, “Spin-in-het-web zijn” niet zichtbaar zijn of juist heel zichtbaar zijn, je voelt het feilloos aan, want het zijn kenmerken die voor jou vanzelfsprekend zijn. Voor ons spreekt voor zich dat jij in een plezierige werkomgeving je talenten op jouw wijze laat stralen, zodat we samen zorgen voor een goed functionerend team.”

Erik Jansen, Coöperatief Directeur en Voorzitter regio Oost Brabant

Een gemiddelde werkdag
Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van de inkomende post/mail/telefoon én agendabeheer van onze Directeuren. Afstemming en agenda planning met Commissarissen. Het intensief communiceren met de diverse stakeholders. Ook het opstellen van (jaar)planningen, nota’s,  evenals het afstemmen van agenda’s en het verzorgen van notulen en voorbereiden van verschillende vergaderingen (stukken) voor Directie en Commissarissen behoort tot je werkzaamheden. Boeken van events en offsites, organiseren van werkbezoeken is ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Samen bereiken we meer dan alleen
We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team.

 ‘Wij helpen jou groeien, goed voor jou, goed voor Oost Brabant” dat is waar wij in deze regio voor staan. Iedere dag de wereld een stukje duurzamer maken door inzet van onze Coöperatieve mentaliteit, diensten & producten, kennis en de inzet van ons netwerk. Wij geloven in het verbinden van mensen omdat we samen sterker zijn!’

Erik Jansen, Coöperatief Directeur en Voorzitter regio Oost Brabant

In kring Oost-Brabant (kring 13) werken zes voormalige Rabobanken samen. Het werkgebied strekt zich uit van de Kempen, via regio Eindhoven, de Meierij en Uden-Veghel, Helmond en de Peel tot aan Land van Cuijk en Maasduinen.

Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het ontzorgen van onze Directeuren en alles tot in de puntjes te regelen voor hen. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 ondersteunend team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Jij & jouw talent
•    een afgeronde HBO opleiding
•    ervaring in een soortgelijke functie en toe aan een 2e of 3e loopbaanstap
•    proactief meedenken en sparren met onze Directeuren
•    focus op de klant
•    meeveren in veranderende situaties
•    service bieden
Dit bieden we jou 
•    van € 2.506,- tot € 3.579,- bruto per maand
•    een dertiende maand en 8% vakantiegeld
•    extra budget van 10% van jouw bruto maandsalaris dat je kan besteden zoals jij wilt. Koop extra vakantiedagen, stort extra geld in je pensioen of laat het budget deels uitbetalen
Dit is een selectie van de arbeidsvoorwaarden voor een directiesecretaresse op basis van een 36-urige werkweek. Alle arbeidsvoorwaarden vind je op rabobank.jobs/nl/arbeidsvoorwaarden.
Jij & het sollicitatieproces
Twijfel je nog? Vind je het spannend om te solliciteren? Dat is niet nodig. We ontvangen graag jouw reactie op deze vacature Directiesecretaresse bij Rabobank.

Deze vacature staat ook open voor mensen met een arbeidsbeperking binnen en buiten het doelgroepregister. Heb jij een arbeidsbeperking laat dan ook even aan Roxana van Mourik, Diversity, Equity &Inclusion Associate bij de Rabobank weten dat je wil solliciteren. Zij zal je dan extra onder de aandacht brengen voor deze functie. 

Wil je eerst nog vragen stellen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Erik Jansen, Directeur Voorzitter kring Oost-Brabant via Erik.Jansen@Rabobank.nl. Op jouw vragen over het werken bij Rabobank en de procedure geeft Lonneke Boelens, Recruiter met plezier antwoord via Lonneke.Boelens@Rabobank.nl.

Verder vind je dit misschien fijn om te weten:

  •  de antwoorden op veelgestelde vragen vind je op rabobank.jobs/nl/veelgestelde-vragen
    •    een beoordeling van de betrouwbaarheid behoort tot de procedure
    •    deze vacature is zowel in-als extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan onze collega’s
    •    we respecteren jouw privacy