logo incluvisie

Medewerkers Service Centrum Wonen, Zwolle, Eindhoven, Heerenveen of Houten

Medewerkers Service Centrum Wonen, Zwolle, Eindhoven, Heerenveen of Houten

Uren per week: 24-36. ‘De functie staat ook nadrukkelijk open voor sollicitanten met een beperking (binnen en buiten doelgroepregister)

Voor deze bank zijn wij op zoek naar Medewerkers voor het Service Centrum Wonen (SCW) Commerciële Ondersteuning.

De bank is een coöperatieve bank met meer dan 8,5 miljoen klanten. Met grote en kleine initiatieven wil de bank de wereld een beetje beter maken. Zo ondersteunen ze lokale ondernemingen en goede doelen organisaties en leveren ze op deze manier bij aan de welvaart en het welzijn in de omgeving.

Stel je eens voor…

Stel je eens voor dat jij als medewerker Service Centrum Wonen Commerciële Ondersteuning

(SCW CO) dagelijks bezig kunt zijn met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden voor en het hebben van functioneel klantcontact met klanten en lokale banken. Dat je hiermee een bijdrage levert aan de bank en een 9+ klantbeleving realiseert. Jij kan dit verschil maken door als medewerker van het SCW CO transacties te verwerken voor onze klanten. Op zo’n manier dat een bijdrage wordt geleverd aan de realisatie van onze (organisatie)doelstellingen.

Impact creëren

Als medewerker SCW CO ga jij je voornamelijk bezig houden met de volgende aandachtsgebieden:

  • Het voorbereiden van financieringsdossiers voor particuliere klanten en/of;
  • Het opstellen van offertes voor particuliere klanten, ondernemers in privé, dit kunnen ook klanten zijn die door het intermediaire kanaal worden bediend en/of;
  • Het afhandelen van financiersaanvragenJij zorgt ervoor dat alle administratieve zaken op orde zijn. Natuurlijk zijn er in de processen altijd zaken die efficiënter ingericht kunnen worden volgens de LEAN methodiek. Je krijgt de mogelijkheid om hier actief in bij te dragen!

We werven voor verschillende teams, bij de gesprekken en de opleiding wordt gekeken waar iemand het beste past. Het betreft een administratieve functie met ongeveer 10% functioneel klantcontact.

Met elkaar

Ons team SCW CO bundelt de krachten om klanten te verrassen door snelheid en verbetering. Met jou erbij als medewerker staat de teller van het team op ongeveer 375 hardwerkende collega’s. Voor een groot deel is ons werk gericht op de ondersteuning van adviseurs op de lokale bank met als doel efficiencyvoordelen behalen, kwaliteit verhogen en faciliteren in het realiseren van de 9+ klantbeleving. Wanneer we op kantoor zijn is dit voornamelijk op onze standplaatsen in Heerenveen of Houten, maar kan ook Eindhoven of Zwolle zijn.

Met jouw talenten

Binnen het SCW Heerenveen zijn de werkzaamheden voornamelijk gericht op het voorbereiden van adviesgesprekken Wonen en het opstellen en afwikkelen van offertes. In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, goed samen kan werken met collega’s, afspraken nakomt en dat kwaliteit voorop staat.

Dat klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid en nauwkeurigheid onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daar bovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding. MBO4 of HBO Associate Degree mag ook;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (B2 niveau);
  • Affiniteit met administratieve werkzaamheden.

Interesse en meer weten: Neem contact op met Sanne Kramer van Flexpay

 

(+31) 06-83931685

E:  sanne.kramer@flexpay.nl