logo incluvisie

Onbeperkt Werkgeluk

Onbeperkt Werkgeluk??

Workshop: “Een beperking en Gelukkig in je werk?”

Op zaterdag 17 september 2022 van 13.00-15.00 in Utrecht, Churchilllaan 11.

 

Je bent gewoon werknemer. Je kreeg jouw baan omdat je de juiste kennis, kunde en kwaliteiten hebt. Je beperking speelt helemaal geen rol eigenlijk. Of misschien (on)bewust toch wel…? 

Hoe makkelijk ga jij op zoek naar een andere baan als je eigenlijk niet meer helemaal blij bent met je job? Ga je je ambities waarmaken of twijfel je omdat je je zekerheden niet wil opgeven?  Kom jij voor jezelf op als jouw werkplekaanpassingen weer eens niet functioneren of als de lift het weer niet doet en jij met je rolstoel weer een eind om moet rijden om bij het toilet te komen. En bespreek jij met je baas dat je nu te veel pijn hebt en/of te moe bent om nog te werken, maar dat je de niet gewerkt uren graag verspreid over de week wil inhalen?

Natuurlijk moet je net als iedere andere werknemer op de werkvloer je eigen boontjes doppen maar moet dat ook altijd? Hoe vind je de balans tussen zaken zelf oplossen en hulp vragen. Ga jij gewoon mee lunchen in de kantine of mee met een personeelsuitje? Of toch maar niet omdat je bang bent dat mensen het vervelend vinden als ze rekening met je moeten houden?

Je bent niet de enige die met deze en andere vragen rondom werkgeluk worstelt.

Wil jij je ervaringen delen en leren van de ervaringen van anderen?

Ga dan op 17 september in gesprek met Ernst en Marijke.

Man van middelbare leeftijd met grijs baardje  Ernst weet uit ervaring wat werken met een beperking, pijnklachten en energieverlies inhoudt. Daarnaast is hij werkgelukcoach en trainer. Hij neemt ons mee in wat werkgeluk inhoudt en geeft tips hoe jij kan werken aan welbevinden op je werk. .

jonge vrouw met lang blond haar en zonnebril Marijke is werkzaam op een Universiteit. Zij deelt graag haar ervaringen met werken met een beperking en voorzieningen.

Samen sparren we daarna over mogelijke oplossingen.

Meld je aan voor de workshop “Onbeperkt Werkgeluk” op 17 september van 13.00-15.00 in Utrecht. (Het is eventueel ook mogelijk om online deel te nemen)

Aanmelden kan via Roos@incluvisie.nl