logo incluvisie

Online Marketing Traineeship BlindExpertise

Online Marketing Traineeship BlindExpertise. Betaald!        Logo van Blindexpertise

Ben jij commercieel ingesteld, data gericht en heb je een steile leercurve? Ben je geïnteresseerd in internet en marketing? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij BlindExpertise bieden we jou namelijk een een kans online marketeer te worden.

Ons traineeship leidt jou op tot online marketeer Paid. Dat betekent dat je direct een volwaardige functie krijgt naast een opleidingsprogramma bestaande uit kennis- en vaardigheidstrainingen.

Wanneer je het traineeship goed hebt doorlopen en er is een goede klik tussen ons, dan krijg je de kans door te stromen naar een vaste functie binnen ons familiebedrijf. Dit is namelijk dé manier om een echte vakman/vrouw te worden. Je combineert werk met opleiding en ademt na 2 jaar dus echt online marketing.

Jouw rol binnen het team is performance based, wat betekent dat succes direct is gekoppeld aan prestaties. Paid online marketing vindt over alle kanalen plaats. Jij gaat onze klanten dus adviseren, rapporteren en ontzorgen over verschillende kanalen. Je wordt dus een specialist in SEA maar gaat je ook bezighouden met onder andere SEO, Social Media Advertising en CRO.

We zoeken iemand die duurzame interesse heeft in Paid Search en Paid Social en die ook interesse heeft om zijn/haar kanalen-kennis verder uit te breiden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat hard groeit in de kop van Drenthe (Roden), onder de rook van Groningen. Wij hebben passie voor online marketing en hebben duurzame relaties met onze partners, veelal dienstverleners en e-commerce partijen binnen het MKB. Wij houden van korte lijntjes en het eerlijke verhaal. Wij vertrouwen op onze kunde en kennis en willen samen met onze partners duurzaam samenwerken en successen behalen.

Ook geloven wij altijd in mogelijkheden. Alleen zo kun je verantwoord ondernemen. Want als je in mogelijkheden denkt doe je nooit iemand tekort. Daarom vinden wij het vooral belangrijk wie jij als persoon bent. Sta je zelf ook in het leven als iemand die gelooft in zichzelf? Iemand die zichzelf geen beperkingen laat aanpraten? Dan pas je namelijk bij ons!

Hard werken, plezier en investeren in jezelf, dat is waar BlindExpertise voor staat. Want alleen door het maximale uit jezelf te halen benut jij jouw potentieel. Je werkt altijd op verschillende klanttrajecten, dus is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen. Kortom: wordt jij pas blij als je meerdere ballen in de lucht moet houden en presteer jij goed onder een beetje tijdsdruk, dan pas je bij BlindExpertise.

Hoe is het om bij BlindExpertise te werken?

Je werkt aan uitdagende opdrachten met een senior backup en begeleiding. Ook staat gezondheid bij ons op nummer 1. Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en jouw persoonlijke behoeften. Zo heb je elke dag 1 uur om voor jezelf in te vullen. Denk daarbij aan 1 uur per dag om te lezen, te wandelen, te sporten… Als je tijdens dat uur maar aan je eigen welzijn werkt: een vitaliteitsuur. Want als jij goed voor jezelf zorgt, lever je ook voor onze klanten de beste resultaten.

Via het 2-jarige traineeship zorgen wij ervoor dat jouw kennis en vaardigheden helemaal top worden. Na 2 jaar ben je niet alleen een sterke marketing expert, maar ook een top consultant die regie heeft over elk klanttraject. Je zult tijdens de opleidingsperiode steeds meer je eigen klanten gaan managen en zowel startegisch als uitvoerend opereren.

Wat wij vragen:

 • Aantoonbare affiniteit met online marketing
 • De drive om een online marketing specialist te worden
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Vloeiend Nederlands sprekend
 • Een positieve mentaliteit, proactieve persoonlijkheid & commerciële drive.

Wat we jou te bieden hebben:

 • 2-jarig traineeship
 • Je kunt dagelijks bij ons op kantoor aan het werk, maar je kunt ook deels thuiswerken.
 • Training door senior online marketing en consultancy specialisten
 • Een fijn familiebedrijf waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is.
 • Fulltime arbeidscontract met marktconform salaris na afronding van het traineeship
 • Startsalaris 2.000 per maand
 • Pensioenopbouw
 • Vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Elke werkdag 1 vitaliteitsuur
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop en mobiel
 • Het startschot van je digitale carrière
 • Werken op kantoor

Selectieprocedure

De selectieprocedure start met een videocall met de eigenaar en accountmanager van BlindExpertise. Ben je daarna nog steeds enthousiast en zijn wij dat ook? Dan nodig we je uit om verder te praten en vragen we je om een case voor te bereiden. Staan daarna nog steeds alle lichten op groen? Dan kan een assesment onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Solliciteren

Is je interesse gewekt en stuur dan een motivatie en je cv naar:  Thomas Blinde, thomas@blindexpertise.nl