logo incluvisie

stagaire social media, Amsterdam of Breukelen

Stagiair Social media

Nieuw

Functie omschrijving

Ben jij student in Social media, zoek jij een bijzondere werkgever om stage bij te lopen en vind jij daarnaast een inclusieve samenleving belangrijk? Dan is Ctalents iets voor jou!

Een communicatieve en enthousiaste stagiair(e) die op een originele en creatieve manier onze doelgroep kan bereiken. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en durft nieuwe dingen uit te proberen. Door jouw motivatie en interesse in inclusie en diversiteit ben je goed op de hoogte over wat er speelt. Je vindt het leuk om content te creëren waarmee je de lezer enthousiasmeert. Verder vind je het niet erg om in een omgeving te werken waar elke dag anders is. Je zal de verschillende sociale mediakanalen van onze organisatie onderhouden.

Zo zorg jij dat alle activiteiten die de komende maanden plaats vinden om de kanalen zijn geplaatst met bijpassend beeldmateriaal en content. Je denkt mee over hoe je meer volgers kunt krijgen die binding hebben met Ctalents, maakt hiervoor een plan en zet de acties uit. Denkt verder dan een normale post, je denkt proactief mee met een volgend event, blog, vlog, fotoreportage, video, nieuwsbericht of persbericht. Daarbij ondersteun je in het verbeteren van de website en de uitingen op de website.

Functie eisen Stagiair Social media

Jij hebt of bent:
– Een HBO/WO opleiding
– Een flexibele en zelfstandige houding
– Interesse in inclusie en diversiteit
– Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel

Bij Ctalents werken gepassioneerde mensen die echt een verandering in Nederland op gang willen brengen. Ctalents is een social enterprise die mensen met een zintuiglijke uitdaging (blind, slechtziend, doof, slechthorend) verbindt met organisaties die open staan voor inclusie

Onze missie is om de werkloosheid onder zintuiglijk talent duurzaam te verlagen van 65% naar 20%. Dit doen wij door gemotiveerde mensen te koppelen aan een reguliere baan die past bij hun kwaliteiten. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk mensen ontwikkelen, inspireren en motiveren!

Je komt te werken in een team met verschillende expertises van ongeveer 11 personen.

Wat bieden wij jou?
– Een gezellig enthousiast team.
– De ruimte om zelfstandig te werken en diverse projecten op te pakken.
– Een marktconform stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
– Lekkere koffie!Een keer in de week samen sporten.
– Mogelijkheden tot deelname aan lessen Nederlandse gebarentaal.
– Wij zijn gevestigd in Breukelen en Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel via andrea@stichting-ctalents.nl met een korte motivatie, je CV en de eventuele stageopdracht die benodigd is voor je opleiding. Je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen op 020-6765416.