logo incluvisie

Stagiaire human resource management (HRM)

Stagiaire human resource management (HRM)

Wat ga je doen?

Als student ga je de projectmanager(s) administratief ondersteunen bij het werven van vacatures en plaatsen van kandidaten. Je verricht o.a. de volgende werkzaamheden: o Vacaturemeldingen beoordelen op plaatsingsmogelijkheden voor kandidaten van FlexPay o Functieprofiel opstellen aan de hand van vacaturetekst o Vacatures publiceren op in- en externe vacaturesites en social media o Onderhouden van contacten met marktplaatsen o Reacties via mail en website beoordelen en afhandelen o Kandidaten voorselecteren op vacatures (telefonisch en per mail) o Beheren van kandidatenbestand d.m.v. van mailings, telefonisch contact etc. o Zoeken en benaderen van geschikte kandidaten via internet, social media etc. o Bewaken van voortgang werving- en selectieproces o Alle voorkomende personeelsadministratie van start t/m einde dienstverband o Beheren en actueel houden van o.a. Mailbox, Vacatureoverzicht, Website, Social Media.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

Pro-actief, flexibel (snel schakelen). Zelfstandig, betrouwbaar, zorgvuldig, plannen en organiseren. Dienstverlenend en resultaatgericht. Nederlands goed spreken en schrijven. Affiniteit met de organisatie en het werk.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Goede sfeer, ruimte voor vragen en begeleiding, hecht team, veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats

  • Een leerplaats die ook geschikt is voor studenten met een beperking. Het is goed om bij de sollicitatie aan te geven wat je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren.
  • Mogelijkheden voor zij-instromers

Locatie

Adres

Everdenberg 32

Postcode / woonplaats

4902 TT   OOSTERHOUT

Contactpersoon

Isa van den Berg

Telefoonnummer

+31624374316

E-mailadres

isa.vanden.berg@flexpay.nl

Meer informatie

Website

http://www.flexpayprofessionals.nl