logo incluvisie

SUSE

Step Up Study Event.             

Dit project is mogelijk gemaakt door het European Solidarity Corps

Incluvisie ondersteunt 5 jongeren bij de organisatie van SUSE (Step Up Study Event) een landelijke dag waarin alle tools, hulpmiddelen en expertises omtrent studeren en het (sociale) studentenleven in combinatie met een visuele en/of motorische beperking samenkomen. Samen met hulpmiddelenleveranciers, expertisecentra, ervaringsdeskundigen en andere betrokkenen wordt er een dag georganiseerd waarbij (aankomende) studenten uit het hele land, van MBO tot WO hun vragen, ervaringen en kennis kunnen delen en kunnen netwerken. Onze doelstelling met dit project is dat studeren voor studenten met een beperking eenvoudiger, sneller en effectiever gaat. Zo willen we een inclusieve studententijd realiseren voor iedere student. Zowel op studiegebied, maar ook op sociaal gebied en op de arbeidsmarkt waar een student naartoe werkt.

SUZE vindt online plaats op 13 februari 2021 van 13.00 tot 16.30

Er komen interessante sprekers en er worden inspirerende workshops gegeven.  Als je nog suggesties hebt voor deze dag kun je die altijd met ons delen. In de loop van de tijd zal hier het programma gepubliceerd worden.

De dag wordt georganiseerd door 6 ervaringsdeskundige jongeren:  Sascha (rijks trainee VWS, afgestudeerd in 2019) Maaike (studente HBO Accountancy), Gwenda (studente HBO HRM), Jesse(student HBO Business Information management) en Kristina(studente fiscaal recht)

Het team wordt ondersteund door Roos Hoelen van Incluvisie.

Heb je vragen of suggesties of wil je je alvast aanmelden dan kan dat via SUSE@incluvisie.nl