logo incluvisie

Vacature aspirant algemeen bestuurslid Incluvisie

Vacature aspirant algemeen bestuurslid Incluvisie

logo incluvisie

 

 

Heb jij enige bestuurlijke kennis en/of ervaring en wil jij je inzetten voor mensen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking? Meld je dan aan als algemeen bestuurslid/ervaringsdeskundige voor het bestuur van Incluvisie.

Stichting Incluvisie bestaat uit een groep gedreven belangenbehartigers die landelijk opereert, en met een geheel eigen visie op hoe inclusie het best bereikt kan worden.

Iedereen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking kan participeren. Daar wordt de hele samenleving beter van.

De sleutel tot participatie is een stijging van werkgelegenheid, want als je werkt heb je meer geld en dus meer mogelijkheden om mee te doen in de samenleving. Incluvisie werkt sinds 2019 middels het uitvoeren van projecten en het voeren van een lobby hard aan relevant en toegankelijk werk. Met werk bedoelen wij werk op het eigen niveau waar alle benodigde aanpassingen en ondersteuning om optimaal te kunnen functioneren kunnen worden ingezet.

Voor onze Stichting zoeken wij per direct een nieuw aspirant bestuurslid voor de duur van 6 maanden, die samen met het huidige bestuur Incluvisie nog verder op de kaart gaat zetten. Dit halve jaar is bedoeld om te ervaren of het wederzijds goed bevalt. Als dat zo is, kun je direct na dit halve jaar worden aangesteld als algemeen bestuurslid.

Heb je enige bestuurlijke kennis of vaardigheden dan is dat een pré. Heb je affiniteit met mensen met een fysieke, of zintuiglijke beperking? En ben je bereid een bijdrage te leveren als vrijwilliger voor mensen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking? Dan komen we graag met je in contact!

De taken die algemeen bestuurslid heeft binnen het huidige bestuur zijn:

  • Bijwonen van de bestuursvergaderingen
  • Medeverantwoordelijk voor het behalen van de gemaakte afspraken
  • Medeverantwoordelijk voor bestuursbesluiten
  • Bijdragen aan projecten

Spreekt dit je aan? Mail dan je motivatie naar Roos Hoelen op roos@incluvisie.nl.

Meer weten over ons kijk dan op www.incluvisie.nl