logo incluvisie

Vacature secretaris bestuur Incluvisie

Vacature secretaris bestuur Incluvisie

logo incluvisie

Heb jij enige bestuurlijke kennis en/of ervaring en wil jij je inzetten voor mensen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking? Meld je dan aan als secretaris voor het bestuur van Incluvisie.

Stichting Incluvisie bestaat uit een groep gedreven belangenbehartigers die landelijk opereert, en met een geheel eigen visie op hoe inclusie het best bereikt kan worden.

Iedereen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking kan participeren. Daar wordt de hele samenleving beter van.

De sleutel tot participatie is een stijging van werkgelegenheid, want als je werkt heb je meer geld en dus meer mogelijkheden om mee te doen in de samenleving. Incluvisie werkt sinds 2019 met het uitvoeren van projecten en het voeren van een lobby hard aan relevant en toegankelijk werk. Met werk bedoelen wij werk op het eigen niveau waar alle benodigde aanpassingen om optimaal te kunnen functioneren kunnen worden ingezet.

Voor onze Stichting zoeken wij per direct vanwege het vertrek van onze secretaris een nieuw bestuurslid voor onbepaalde tijd, die samen met het huidige bestuur Incluvisie nog verder op de kaart gaat zetten.

Bij voorkeur iemand die vanuit haar/zijn achtergrond over enige bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikt en die deze capaciteiten als vrijwilliger in wil zetten voor mensen met een visuele, auditieve of fysieke functiebeperking. Als secretaris maak je deel uit van het bestuur.

De taken die de secretaris heeft binnen het huidige bestuur zijn:

  • Bijwonen van de bestuursvergaderingen
  • Maken van bestuursgerelateerde agenda’s en verslagen/notulen
  • Archiveren van alle documenten binnen VBoxx
  • Verzorgen van de correspondentie tbv het bestuur
  • Medeverantwoordelijk voor het behalen van de gemaakte afspraken
  • Verzorgt algemeen correspondentieadres
  • Zorgen voor juiste verspreiding binnengekomen post voor het bestuur
  • Medeverantwoordelijk voor bestuursbesluiten
  • Vervanger van de voorzitter bij afwezigheid

Spreekt dit je aan? Mail je motivatie naar Roos Hoelen op roos@incluvisie.nl.

Meer weten over Incluvisie? www.incluvisie.nl

 

Wij zijn ook nog op zoek naar aspirant algemeen bestuursleden