logo incluvisie

Vacature KNGF secretarieel medewerker

Gezocht Secretarieel medewerker bij KNGF in Amstelveen.

KNGF Geleidehonden heeft als missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel opgeleide hond. Met ruim 100 professionele, bevlogen werknemers en enkele honderden vrijwilligers werken we samen als één hecht team. KNGF Geleidehonden is de grootste leverancier van hulphonden in Nederland. Naast een opleidingsinstituut voor honden, kenmerken we ons intern en extern ook als coach: we moedigen aan, motiveren, trekken mensen over de streep en vieren successen. Want elke stap vooruit is er één. Dit zie je terug in de training van onze honden, onze begeleiding aan cliënten bij het samenwerken met hun hulphond en de ondersteuning van pleeggezinnen bij het opvoeden van een KNGF-pup. Intern gaan we samen voor grenzen verleggen, zowel persoonlijke groei als organisatiegroei zijn van belang. We hebben tenslotte een missie.

Voor de afdeling bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Secretarieel medewerker receptie

(32 uur per week)

Als secretarieel medewerker maak je deel uit van het team facilitair en ben je het visitekaartje van KNGF.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het bedienen van de telefooncentrale
  • Het ontvangen en te woord staan van bezoek
  • Het ontvangen en versturen van post(pakketten)
  • Het beantwoorden en verwerken van email
  • Het reserveren van vergaderruimtes
  • Voorraadbeheer van kantoorartikelen
  • Aanspreekpunt voor de cateraar
  • Allerlei voorkomende hand- en spandiensten

 Wie zoeken wij:

Je bent je bewust van het goede doel waar je voor werkt en vindt honden leuk. Die kom je immers overal op het terrein tegen. Je bent representatief, gastvrij en je kan (ook als het hectisch wordt) secuur werken. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent communicatief vaardig. Verder vragen wij ervaring en affiniteit met telefoon- en pc-werkzaamheden en kennis en ervaring met Outlook, Word en Excel.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van het enthousiaste team facilitair. Wij streven hierbij naar een inclusieve en diverse organisatie. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat met een arbeidsbeperking. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren. De sfeer is informeel en de collega’s werken met passie.

De functie is ingeschaald in schaal 5.  Het startsalaris in deze schaal begint bij  € 2.274,- en kan in de loop der jaren uitgroeien naar maximaal  € 3.442,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Er is een eindejaarsuitkering van 8,3 procent en KNGF Geleidehonden investeert in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers. De standplaats is Amstelveen.

 Reacties:
Heb je interesse in deze vacature en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan vóór 9 januari 2023 je motivatie en cv naar KNGF Geleidehonden, onder vermelding van ‘vacature Secretarieel medewerker receptie’ via P&O@geleidehond.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Miranda van Mook (manager bedrijfsvoering) op telefoonnummer 020 – 49 69 333.