logo incluvisie

Vacature/stage voor studenten/jongeren

Vacature/stage (betaald) bij Onbeperkte Denkers, Driebergen

Stichting Onbeperkte Denkers is op zoek naar jongeren die graag willen mee werken aan de missie van Onbeperkte Denkers: het inclusiever maken van heel werkend Nederland zodat medewerkers met een arbeidsbeperking mee kunnen doen op basis van hun talenten. We zetten ons in voor een samenleving waarin ruimte is voor ieders talent, zonder uitzondering. Zie voor meer informatie www.onbeperktedenkers.nl.

We willen ons team heel graag uitbreiden met 1 of 2 jongeren die zelf een beperking/bijzonderheid ervaren (fysiek of mentaal), denk bijvoorbeeld aan autisme, hoogbegaafdheid, een visuele beperking of een motorische beperking.

De werkzaamheden betreffen hulp bij de organisatie van allerlei projecten, maar dit willen we graag laten aansluiten bij jouw kwaliteiten en talenten. We zetten dus niet het werk, maar jou centraal! Wil je bijdragen aan onze missie en werkervaring opdoen? Laat ons weten wanneer jij je als een vis in het water voelt, wat voor jou belangrijk is in de samenwerking en uiteraard welke talenten en kwaliteiten jij graag zou inzetten binnen ons team.

Het aantal uur per week is flexibel in te delen en in overleg.

Meer info of interesse?

Neem contact op met Martijn; 06-51005207  martijn@onbeperktedenkers.nl