logo incluvisie

Een beperking maar ook een droombaan

Onbeperkt op zoek naar je droombaan.

20 september 2023 van 10.00 – 12.00 online

 

Man op een grasveld die een smiley van bladeren maakt

“Ik wil graag werken maar hoe vind ik de vacatures die bij mij passen?” Waar moet ik beginnen met zoeken?”

Incluvisie krijgt deze vraag van veel werkzoekenden met een beperking. Veel mensen hebben in hun zoektocht naar werk teleurstellingen ervaren en/of zijn vaak afgewezen. Anderen zijn van kinds af aan opgegroeid met het idee dat ze niet voor hun droombaan moeten gaan maar voor dat wat met hun beperkingen misschien wel mogelijk is heeft Incluvisie ontdekt in haar vele gesprekken met werkzoekenden. De constatering van Incluvisie wordt ook bevestigd door verschillende  onderzoeken. Maar:

Niet durven gaan voor je droombaan verkleint ook meteen de kans op het vinden van werk.

Werkgevers willen namelijk sollicitanten die super enthousiast en gemotiveerd zijn voor de openstaande vacature. Hoe enthousiaster jij bent voor de functie, hoe groter de kans is dat je de baan krijgt. Maar enthousiasme en motivatie zijn moeilijk te faken. Als je veel kans op een baan wil maken moet je dus vooral gaan voor banen die jou echt blij maken, voor jouw droombaan dus. Maar wat als je niet meer durft te dromen?

Doe dan mee aan de online workshop op 20 september van 10.00- 12.00!!!!

Tijdens deze workshops verkennen we in kleine groepjes wat jouw droombaan is. Wij onderzoeken wat de elementen en taken in die baan zijn waar jij zo enthousiast van wordt en daarna kijken we in welk soort banen die deze elementen bevatten jouw beperking geen probleem hoeft te zijn. Daarna gaan we op zoek naar concrete vacatures waar jij enthousiast van wordt. De workshops worden gegeven door ervaringsdeskundigen die hun droombaan hebben gevonden.

Zo solliciteer jij weer met een grote glimlach. Als werkgevers die zien hoeft je beperking geen probleem te zijn.

En als je weet op welke banen je wil solliciteren volg dan ook de workshops. Vertellen of Verzwijgen en Jezelf presenteren kun je leren waarin je leert hoe je van je sollicitatie op jouw droombaan echt een succes kunt maken.

Meer weten en/of aanmelden?  Mail naar roos@incluvisie.nl 06-20915820