logo incluvisie

Jody blogt: Op Zoek Naar Werk #8 Een droom die uitkomt

Jody blogt: Op Zoek Naar Werk #8 Een droom die uitkomt.

Jonge vrouw me blondhaar Jody blogt 2-wekelijks over haar zoektocht naar werk. 

 

Een droom die uitkomt

Een tijdje geleden schreef ik mijn eerste artikel over je dromen uit laten komen ondanks je arbeidsbeperking. Vaak heb ik het in mijn blogs gehad over mijn eigen droom: bij de radio werken. Zelf ben ik altijd in deze droom blijven geloven ook al zeiden mensen dat ik beter voor meer zekerheid kon gaan en beter kon kijken in het bredere marketing en communicatie veld.

Toen ik mijn filmpje op LinkedIn zette had ik nooit gedacht dat het uiteindelijk tot mijn droombaan zou leiden maar het gebeurde toch. Eindelijk mag ik jullie vertellen dat ik vanaf April voor 3 maanden mag gaan werken bij de radio show van Luc Sarneel op 3FM. Samen met de redacteur ga ik mij bezig houden met leuke content voor de show. Dit is echt te gek. Zelf had ik nooit gedacht nu al bij een landelijk radioprogramma te mogen werken.

Dit heb ik vooral te danken aan dat het filmpje massaal gedeeld is op LinkedIn en uiteindelijk ook bij Sahar Noor terecht kwam. Sahar is Manager inclusie & diversiteit bij BNNVARA en ze is met mij in gesprek gegaan over mijn ambities en dromen. Uiteindelijk is het haar gelukt om deze werkervaringsplek voor mij te regelen en daar ben ik haar super dankbaar voor.

Soms heb je slechts één iemand nodig die je kans wil geven om je dromen waar te maken en ik ben heel blij dat Sahar en BNNVARA mij deze kans hebben geboden. Daarnaast wil ik Luc (radio dj) en Bas (regisseur) ook erg bedanken voor deze kans en ik heb erg veel zin om met dit team aan de slag te gaan.

Met deze zoektocht naar werk in de afgelopen maanden heb ik geleerd dat er heel veel mogelijk is ondanks je arbeidsbeperking. Het lijkt mij mooi om dit hoofdstuk voor nu even te sluiten en dit is dan ook voorlopig mijn laatste blog voor Incluvisie. Mijn advies aan iedereen is blijf geloven in je droom en blijf hard werken om je doelen te bereiken. Dan kom je er wel!

Wil jij ook gaan werken aan jouw droom. Neem dan deel het project “Werk vinden: Laat zelf de vooroordelen verdwijnen” en ontdek hoe jij ook je dromen waar kunt maken”