Projectgroep Onbeperkt ondernemen

logo Bartimeusfonds1  IncluVisie

Projectgroep Onbeperkt ondernemen. 

Het project Onbeperkt ondernemen wordt aangestuurd door een projectgroep. De leden stellen zich hier aan u voor.

Tjarda Struik

Foto Tjarda Struik

Programmamanager Onderwijs en Werk Bartiméus Fonds (projectcoördinator)

Ik ben een groot voorvechter van diversiteit en inclusie. Want hoezo kan iemand die blind is geen influencer worden, programmamanager zijn, spreken in het openbaar of de samenleving vertegenwoordigen binnen de politiek? Ik geloof dat dat allemaal kan. En dat is dan ook precies wat ik doe! Met als doel mensen te inspireren en motiveren, altijd en overal. Door mijn eigen ervaring en levenslessen als iemand met een visuele beperking voel ik me verplicht om het podium te pakken en de weg vrij te maken voor toekomstige generaties. Ik wil de wereld laten zien dat je je niet hoeft te laten beperken door tegenslag in het leven. Dat je jezelf kan en mag zijn. Zakelijk en persoonlijk. Met of zonder (onzichtbare) beperking.

Roos Hoelen

Foto: Roos Hoelen

Kwartiermaker bij Incluvisie (projectleider)

Werken, een eigen inkomen en onafhankelijkheid. Het maakt je gelukkig en ik weet uit eigen ervaring dat dat ook met een beperking heel goed mogelijk is. Jarenlang was ik werkzaam in werving & selectie en gaf ze organisatieadvies. In loondienst en als ondernemer. Al mijn eigen kennis en ervaring zet ik nu via Solgu en Stichting Incluvisie in om anderen te ondersteunen bij het vinden van werk of het opzetten van een eigen business. Daarbij werk ik graag samen met zoveel mogelijk partijen en mensen. Daarom past het project ‘Onbeperkt Ondernemen’ ontzettend goed bij mij. Dit project biedt ondernemers met een beperking een geweldige kans om van hun droom een rendabele onderneming te maken.

Malou Thijssen

Foto Malou Thijssen

Projectmedewerker Bartiméus Fonds (projectmedewerker)

Het Bartimeús Fonds heeft als motto: 100% leven! waarin talenten volledig tot hun recht kunnen komen. Ik sta hier volledig achter. Als geen ander weet ik hoe hard de arbeidsmarkt kan zijn voor iemand met een (visuele) beperking.  Na mijn HBO opdeling Voeding en Diëtetiek en mijn WO-master Nutrition and Health duurde het lang voordat ik een baan kon vinden. Het Bartiméus Fonds bood mij wel de kans om mijn talenten te kunnen ontwikkelen. In dit project zet ik me graag in om anderen ook deze kans te geven, zodat zij hun talenten kunnen benutten en uiteindelijk een mooie onderneming kunnen starten!

 

Dit project wordt ondersteund door Stichting het Gehandicapte Kind en Nationale Postcode Loterij