logo incluvisie

Succesvolle ondernemers met beperking gezocht!

logo Bartimeusfonds1  IncluVisie

Succesvolle ondernemers met beperking gezocht!

 

Help jij jonge ondernemers met een beperking op te starten?

Als ondernemer met een beperking heb jij al ervaren dat ondernemen prima kan, ook met een beperking. En dat het een heel goed alternatief is voor werken in loondienst. Jouw kennis deel je graag met aanstormend talent.

Jij weet het!

Jij hebt in je jaren als ondernemer je eigen reis gemaakt, onderweg allerlei obstakels overwonnen en antwoorden gevonden op vragen die ook bij onze tien deelnemers leven. Vragen rondom een uitkering, genereren van new business, werkplekaanpassingen en nog veel meer. Ga met ze aan de slag en help ze op weg! Nederland laat nog veel potentieel onbenut en dat is doodzonde. Help jij mee?

Wat ga je doen

Het project ‘Onbeperkt ondernemen’ duurt 1 jaar. We zoeken dan ook ondernemers die zich een jaar lang willen inzetten voor 1 van de deelnemers. Wekelijks besteed je ca 2 uur aan de begeleiding, in de vorm van coachingsgesprekken. Je stimuleert en ondersteunt jouw starter in de zakelijke uitwerking van zijn of haar idee. Je ondersteunt coachend de persoonlijke ontwikkeling die nodig is om succesvol te worden zoals omgaan met tegenslagen of het (leren) kennen van de eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Wat bieden wij jou?

  • En informatiebijeenkomst aan de start van het project.
  • Afhankelijk van jouw (beroepsmatige) achtergrond de individuele ondersteuning die jij nodig hebt om van dit traject een succes te maken.
  • Intervisiebijeenkomsten voor de coaches als daar behoefte aan is.
  • De mogelijkheid om je zakelijke netwerk uit te breiden
  • Een vergoeding van € 43,- inclusief BTW per uur met een maximum van €4.000,- voor het gehele project.

Meer informatie of aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Roos Hoelen via roos@incluvisie.nl 06-20915820

Dit project wordt ondersteund door Het Bartiméus Fonds, Stichting het Gehandicapte Kind en Nationale Postcode Loterij.