logo incluvisie

Werkgevers, houdt u met ons het gesprek op gang?

Brengt u samen met ons het gesprek op gang?

 

Groep mensen in gesprek in een restaurant. Mensen van alle leeftijden zitten of staan aan tafeltjes.

 

Beste Werkgever,

Als werkgever bent u ongetwijfeld bekend met het personeelstekort waar veel organisaties momenteel mee te kampen hebben. Tegelijkertijd zijn er ook veel getalenteerde mensen met een arbeidsbeperking die nog op zoek zijn naar werk. Zou het niet geweldig zijn als we deze puzzelstukjes in elkaar kunnen laten passen?

Helaas merken we dat er in de praktijk nog altijd onuitgesproken wederzijdse aannames en vooroordelen bestaan tussen werkgevers en werkzoekenden, die een match in de weg staan. Daarom organiseert Incluvisie vanaf 2020 gesprekken tussen werkgevers en werknemers waarin beide partijen elkaar alles mogen vragen en zeggen. Een match is niet het hoofddoel van het gesprek maar het mag natuurlijk wel. De gesprekken worden altijd geleid door een ervaringsdeskundige gespreksleider.  Lees meer over het project. 

Vanaf mei 2024 gaan we weer een serie gesprekken organiseren in de regio’s Utrecht, Emmen, Nijmegen, Zeeland, Amsterdam.

Wilt u ook aan een van de gesprekken deelnemen of samen met Incluvisie een gesprek organiseren op uw bedrijfslocatie? Of wilt u eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Roos Hoelen, kwartiermaker Incluvisie via roos@incluvisie.nl 06-20915820