logo incluvisie

Jody blogt: Op zoek naar werk # !

Jody blogt: Op zoek naar werk #1 

Jonge vrouw me blondhaar

Jody blogt de komende tijd over haar zoektocht naar werk.

Hallo allemaal

Mijn naam is Jody Noppert, 24 jaar oud en ik woon in Kampen. Mijn hele leven zit ik al in een rolstoel maar dit weerhoudt mij er niet van om niet achter mijn dromen aan te gaan. Momenteel ben ik druk opzoek naar werk. Eens in de twee weken zal ik gaan bloggen hier op de website van Incluvisie over hoe mijn zoektocht eraan toe gaat. Hieronder zal ik eerst kort wat over mijzelf vertellen.

Afgelopen zomer heb ik de opleiding Mediamanager (mbo-niveau 4) afgerond en tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen in de marketing/communicatie tak bij Netwerk Mediawijsheid in Hilversum en theater en bioscoop de Meerpaal in Dronten.

Mijn droombaan is als ik iets in de media zou kunnen doen. Ook lijkt het mij erg leuk om dit te kunnen doen in combinatie met muziek. Bijvoorbeeld bij een leuk radiostation. Momenteel doe ik al ervaring op als vrijwilliger bij de lokale radio van Kampen RTV Ijsselmond. Bij het radioprogramma IJsselmond Informatief praat ik mee en maak ik draaiboeken voor de uitzendingen. Het is erg leuk en ik doe hierdoor veel ervaring op.

Emma at Work ondersteunt mij in mijn zoektocht naar werk ik doe mee aan het mentorprogram tussen Emma at Work en NNgroup Je wordt dan gekoppeld aan een mentor en zo kon ik mijn netwerk laten groeien.

Zoals ik net al zei is mijn grootste hobby en passie muziek. Daar kan ik de hele dag naar luisteren en daarnaast bezoek ik graag concerten. Ook ga ik graag naar de bioscoop en uit eten met vrienden of familie.

Hopelijk ben je nu wat meer over mij te weten gekomen en zal je de twee wekelijkse blogs met veel plezier lezen!

Ben jij ook op zoek naar werk? Bekijk de tips en organisaties die jou kunnen helpen. Voor iedere leeftijd en (uitkerings)situatie zijn er mogelijkheden.