logo incluvisie

Startende ondernemers met beperking gezocht!

Startende ondernemers met een beperking gezocht!

groep van 3 mannen en 4 vrouwen van verschillende leeftijden zitten in een kring en voeren een gesprek.

Ondernemen, waag jij de stap?

Je barst van de ideeën, bent geen type om af te wachten en wilt gewoon je eigen boterham verdienen.  Oh ja, en je hebt ook een beperking. Maar die bepaalt voor jou niet hoe je leeft.

Herken je je hierin? Zou je heel graag voor jezelf beginnen, maar weet je niet precies waar te beginnen?

Dan is het project ‘Onbeperkt Ondernemen’ echt iets voor jou. We gaan je een jaar lang intensief begeleiden, zowel één-op-één als met je 9 collega-ondernemers in het project. Zo heb je hulp speciaal toegespitst op jouw kennis, ervaring en dienst maar ook de steun en input van een groep mensen die hetzelfde traject lopen.

We helpen je bij het beantwoorden van vragen rondom je uitkering, het voeren van je eigen administratie, regelen van de aanpassingen die jij nodig hebt voor je werkplek, hoe je klanten vindt en hoe je je uurtarieven en prijzen bepaalt.

Wat ga je doen

Je wordt een jaar lang begeleid door je eigen bussinescoach; een ondernemer die uit ervaring weet wat jij als startende ondernemer met een beperking allemaal tegenkomt. Daarnaast volg je samen met de andere deelnemers workshops waarin je van alles leert dat jou kan helpen een succes van je onderneming te maken. Van het maken van een ondernemersplan tot het opstellen van een marketingplan. En van het opbouwen van een zakelijk netwerk tot kennis over belastingwetgeving en ondernemen naast een uitkering. Aan het eind van dit project ben jij gestart met jouw onderneming en hard op weg hier een succes van te maken!

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar mensen met een beperking die een onderneming in de zakelijke dienstverlening willen starten. Zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Van lifestylecoach tot adviseur inclusie of beleggingen en alles daar tussenin. Ondernemers hebben een gedreven houding, een onderscheidend idee en kunnen onderbouwen waarom dit idee een succes wordt. Dat verwachten we terug te zien in onze deelnemers. Omdat dit project ook bedoeld is om anderen te inspireren zal communicatie in de media en op social media onderdeel zijn van het proces.

De shortlist van eigenschappen:

  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent daadkrachtig
  • Je hebt een grote mate van creativiteit
  • Je durft risico’s te nemen ook al is dat soms spannend.
  • Je bent flexibel en kunt inspelen op onverwachte situaties
  • Je hebt commercieel inzicht
  • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem contact op met Roos Hoelen, roos@incluvisie.nl 06-20915820

Aanmelden

Wil je in aanmerking komen voor dit project meld je dan voor 18 januari 2024 aan via: roos@incluvisie.nl d.m.v. een motivatiebrief en cv.

Na het telefonische intakegesprek word je uitgenodigd om jouw bedrijfsidee te pitchen voor een onafhankelijke en deskundige jury.  Deze jury bepaalt welke deelnemers het traject Onbeperkt Ondernemen kunnen gaan doorlopen. Deze selectie vindt plaats op basis van bovenvermelde criteria.

 

Dit project wordt uitgevoerd en/of ondersteund door:

logo Bartimeusfonds  logo incluvisie